header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwe opleiding clubscheidsrechter

Nieuws afbeelding 13-10-2014

Nu het veldhockeyseizoen weer is gestart, is het ook tijd voor een nieuwe opleiding tot clubscheidsrechter, want er zijn weer veel nieuwe leden en junioren die hiervoor in aanmerking komen. De eerste lichting kan binnenkort dan ook een uitnodiging voor de e-learning module verwachten, met aansluitend het scheidsrechters examen.

Het heeft helaas allemaal iets langer geduurd dan voorgaande seizoenen, maar dat heeft te maken met het feit dat Eildert Michiels, de examinator van het district ivm andere activiteiten niet meer beschikbaar is (Eildert bedankt voor de vele clubscheidsrechters die je in Leeuwarden hebt geĂ«xamineerd) en dat een nieuwe examinator van het district nog niet beschikbaar was. Het goede nieuws is dat Hans ten Kate door het district nu is aangesteld als nieuwe examinator. Zo kunnen we in Leeuwarden weer snel clubscheidsrechters opleiden en dat is zeer wenselijk, want met een groeiende vereniging met onevenredig veel junioren en jongste jeugd is iedere extra scheidsrechter hard nodig voor het fluiten van de vele wedstrijden die er ieder weekend in Leeuwarden worden gespeeld.

Extra scheidsrechters maakt het planningswerk voor de scheidsrechterscommissie uitvoerbaar. En hulde aan de vele scheidsrechters die regelmatig hun partijtje meeblazen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden