header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Topsport Talentschool OSG Sevenwolden

Nieuws afbeelding 25-10-2014

Beste hockeytalent(en) en ouders/begeleiders,

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om (top)sport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Dus kies je voor de enige school die (aanstaande) topsporters onder zijn hoede neemt en echt intensief begeleidt.... de Topsport Talentschool. Daar zorgen ze voor een optimale combinatie van topsport en onderwijs.

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan krijg je deze mogelijkheden.

 

In de afgelopen jaren heeft Topsport Talentschool OSG Sevenwolden een hockeytalentgroep gevormd, waarin deelnemers hockey en onderwijs kunnen combineren. Deze talentgroepen worden Instroom Talentcentra genoemd, afgekort ITC.

Wat is een hockeytalentgroep?
Hockeytalenten krijgen de mogelijkheid om onder schooltijd onder deskundige leiding hockeytrainingen te volgen. Dat is op dinsdag- en donderdagochtend van 8.15 – 09:30 uur op het hockeycomplex van HHC Quick Stick in Heerenveen. Met het lesrooster wordt rekening gehouden om deze training te kunnen volgen. De leerlingen blijven trainen en spelen bij hun eigen vereniging en/of bij districtsactiviteiten!

Hoe kom je in aanmerking voor de hockeytalentgroep?
In samenwerking met de trainers/coaches en vertegenwoordigers van de hockeybond worden een aantal hockeytalenten geselecteerd. Je volgt het Voortgezet Onderwijs in klas 1, 2 of 3 van een locatie van OSG Sevenwolden. Vanzelfsprekend ligt de definitieve keuze om deel te willen nemen bij de leerling en diens ouder(s)/verzorger(s).

 

Om talentsporters en ouders/begeleiders te informeren over ons sportprogramma, de organisatie en mogelijkheden van deelname aan ons ITC, nodigen wij jullie graag uit om zelf te komen kijken wat we allemaal voor je kunnen doen!

 

ITC hockeytalengroep wil zich presenteren op de Landelijke Topsport Talentschool Open Dag die op alle Topsport Talentscholen in Nederland wordt gehouden op 26 november 2014. We zijn aanwezig met een stand op de ‘sportmarkt’ en geven graag antwoord op jullie vragen.

 

Je bent van harte welkom op:

 

Topsport Talentschool OSG Sevenwolden te Heerenveen

Locatie Buitenbaan

Buitenbaan 5,

8441 HB Heerenveen

 

(Parkeren kan beperkt in de nabijheid van de locatie Buitenbaan.

We verwijzen voor parkeerruimte naar de parkeergelegenheid bij ziekenhuis De Tjongerschans, waar u na 19:00 uur gratis kunt parkeren)

 

Het programma van deze Landelijke Topsport Talentschool Open Dag op onze school

 

begint om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur

U kunt voor meer informatie ook contact opnemen met de heer G. de Boer, centraal LOOT-coördinator van OSG Sevenwolden, e-mail [email protected] of via telefoonnummer 0513-657316. Zie ook onze website www.sevenwolden.nl (Topsport Talentschool).

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden