header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

zaterdag 1 november speelde C6 haar 1e wedstrijd

Nieuws afbeelding 2-11-2014
Debuut C6

Zaterdag 1 oktober was een grote dag voor Nederland. Wellicht is het ongemerkt aan u voorbij gegaan en vraagt u zich af wat u heeft gemist. Deze zaterdag zal namelijk de geschiedenis ingaan als de dag dat de toekomstige hockey dames van het Nederlands team hun eerste wedstrijd speelden. De dames van C6 van MHCL speelden in Assen de eerste hockeywedstrijd van hun leven. En hoe!
Coach Harm was op zijn Ipad in het diepste geheim tot diep in de nacht bezig geweest met voorbereidingen. Apps werden op het laatste moment gedownload om met hulp van de automatisering de ultieme opstelling te formeren.  Met Jenny werden de spelregels nog even doorgesproken. Dit alles niet zonder resultaat.  Er stond deze warmste novemberdag ooit een perfect team te spelen. Wisselspelers waren niet nodig, de conditie van de dames was namelijk al top door de keiharde trainingen van Douwe.
In principe hebben de dames van C6 gewonnen maar uiteindelijk gaat bij hockey om wie de meeste doelpunten maakt en daarin was HVA net ietsje beter.  Ze hebben zich echter uitstekend verweerd en stonden deze eerste wedstrijd zeker hun ‘vrouwtje’. Hier gaat iets moois ontstaan, houd daarom C6 in de gaten. De eindstand van 6-0 is slechts een detail.

Bake Bakema

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden