header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Meiden C3, nu ook kampioen in de zaal!

Nieuws afbeelding 9-2-2015

De meiden van C3 startte de veldcompetitie in de 1eklasse en de samenstelling van het team werd door de begeleiding al snel op waarde geschat. Wekelijkse intensieve hockey- en conditietraining was het advies en zo geschiedde. Een enthousiast team meiden, een eigen trainer-coach, manager en twee ouders voor de (stevige) conditietraining vormen vanaf het begin de basis voor MC3. Het einde van de voorcompetitie werd vervolgens afgesloten met een promotie naar de Sub-topklasse! De combinatie van plezier, veel trainingsuren maken in de vorm van techniek, spel en conditie levert dus z’n vruchten af.

In de zaal werd het team geconfronteerd met een heel nieuwe uitdaging. Zaalhockey is tenslotte een eigen discipline, waaraan je als veldhockeyer ‘even’ aan moet wennen. Maar ook hier lieten de meiden van C3 vanaf het begin een stijgende lijn zien, waarbij het nog meer aankomt op inzicht, techniek en het kunnen maken van combinaties. En zeker, ondertussen werd er ook gewoon wekelijks op het veld gewerkt aan de hockey- en conditietraining.

Naar mate de zaalcompetitie vorderde, nam de ervaring toe en werd wedstrijd na wedstrijd gewonnen. In de slotfase op 7 februari, was er eigenlijk nog één tegenstander over om echt mee rekening te houden: Westerkwartier C1. Het eerdere gelijkspel in de competitie tegen dit team moest namelijk omgezet worden in winst, als opmaat naar het kampioenschap. Met een daverende uitslag van 15-2 kwam deze heel dichtbij. De laatste wedstrijd die dag tegen Roden, werd tenslotte ook nog dik gewonnen en daarmee is MC3 kampioen in de zaal geworden. Met een bijbehorenddoelsaldo van 116is het een ware overwinning geworden!

Klasse meiden C3, dik verdiend en succes straks weer op het veld!!

Groet, namens de begeleiding van MC3

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden