header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Verenigingsnieuwsbrief 12 maart 2015

Nieuws afbeelding 15-3-2015
Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek
 
KNHB Koninklijk Nederlandse Hockeybond Koninklijk Nederlandse Hockeybond
Nr. 5 - 12 maart 2015 VERENIGINGEN
Beste lezer,
Goed nieuws voor alle clubscheidsrechters in spe, de digitale opleiding clubscheidsrechter is vernieuwd! Vanaf vandaag is het voor alle kandidaten mogelijk om zich via deze vernieuwde opleiding voor te bereiden op het scheidsrechtersexamen. Meer hierover lees je in deze editie van de verenigingsnieuwsbrief. 
 
Inhoud
- Nieuws
- Oproep 
- Thema
Agenda
- Uitgelicht 
Volg ons
TwitterFacebookLinkedIn
NIEUWS

E-learning clubscheidsrechter vernieuwd

De digitale opleiding clubscheidsrechter is vernieuwd. Op basis van de feedback die we ontvingen vanuit de verenigingen, is een nieuwe leeromgeving samengesteld. Zo is de site te openen op een tablet of telefoon en zijn de vragen en beelden aangepast. Bovendien is de vormgeving veranderd en sluit de opleiding nu beter aan bij de wensen van de doelgroep. Met deze officiële e-learning clubscheidsrechter van de KNHB bereiden we alle kandidaten voor op het scheidsrechtersexamen. Op onze website vind je meer informatie over hoe jij er met jouw vereniging direct gebruik van kan maken.
OPROEP

Scheidsrechters gezocht voor Nationale Schoolhockeycompetitie 

Voor de dertiende keer organiseert de KNHB, samen met 50 enthousiaste verenigingen, de Nationale Schoolhockeycompetitie. Deze competitie is speciaal voor scholen uit het Voortgezet Onderwijs. De regionale voorronden vinden plaats op vrijdag 17 april 2015. Ook dit jaar zijn we op zoek naar enthousiaste scheidsrechters. De scheidsrechters ontvangen een polo om in te fluiten, een lunch, consumpties en een reiskostenvergoeding. Het wordt een gezellige dag met collega’s uit het district en veel enthousiaste scholieren. Een mooie kans voor scheidsrechters van jouw vereniging. Meer informatie over de Nationale Schoolhockeycompetitie en het aanmeldformulier vind je hier.
Contactpersonen ledenadministratiesysteem LISA 

Om er voor te zorgen dat de KNHB informatie rechtstreeks naar de juiste persoon binnen de vereniging stuurt, is het belangrijk dat de gegevens in het ledenadministratiesysteem correct zijn ingevoerd en up to date blijven. De KNHB kan de database niet aanpassen en is dus afhankelijk van de invoer van gegevens door verenigingen. Heeft jouw vereniging nog geen contactpersonen voor bepaalde functies ingevuld, dan raden wij je aan dit aan te passen in het ledenadministratiesysteem en de functies aan de juiste functionarissen toe te kennen. Zo weet je zeker dat jouw vereniging alle informatie ontvangt.
 
Komende week bijvoorbeeld ontvangen alle contactpersonen Medische Zaken een eigen nieuwsbrief. Als je deze nieuwsbrief niet ontvangt maar er wel in geïnteresseerd bent, kan je deze specifieke nieuwsbrief alsnog opvragen bij Kara Meijer, [email protected].
THEMA

Funkey Koningsspelen voor kleuters

De KNHB biedt dit jaar wederom het programma ‘Funkey Koningsspelen voor kleuters’ aan. Als vereniging is het mogelijk om op 24 april 2015 hier aan deel te nemen of scholen te ondersteunen in de organisatie van de Koningsspelen. De ‘Funkey Koningsspelen voor kleuters’ is een spelletjesprogramma over samenwerkende prinsen en prinsessen, gouden kronen, statige kastelen en andere "Koninklijke” zaken! Het programma kan eenvoudig binnen of buiten worden uitgevoerd. In het programma wordt gebruik gemaakt van materialen die normaliter aanwezig zijn in een gymzaal. Lijkt het je leuk om met jouw vereniging deel te nemen? Klik op deze link voor meer informatie.
AGENDA

Interland Dames Nederland - Duitsland (hdm)        17 maart
Euro Hockey League KO 16 - Semi - Finals   31 maart t/m 6 april 
Rabobank Eurohockey Club Champions Cup   3 t/m 6 april 
UITGELICHT

Nationale Sportweek 2015 

Van 18 t/m 25 april wordt voor de twaalfde keer de Nationale Sportweek georganiseerd. Het thema van deze week is "Ik neem je mee!”. Iedereen wordt aangemoedigd om een maatje mee te nemen en samen te gaan sporten. De Nationale Sportweek gaat van start op zaterdag 18 april in Doetinchem. Daarnaast worden er in heel veel gemeenten lokale activiteiten georganiseerd. Maartje Paumen opent bijvoorbeeld de Sportweek in Zierikzee. Wij hopen uiteraard dat ook jouw hockeyvereniging weer haar deuren opent en de omgeving kennis laat maken met hockey. Meer informatie en diverse voorbeelden van activiteiten vind je op onze website
website - gegevens wijzigen - contact

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden