header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Dames 1 MHCL - Bully

Nieuws afbeelding 16-3-2015

De hockeydames van Leeuwarden zijn vandaag afgereisd naar Oldenzaal (OHC Bully). Vol vertrouwen gingen de dames richting Twente, maar het mooie spel, was wederom niet genoeg.

 

Bully opende met een hoge druk, waardoor Leeuwarden al gauw achteruit moest hockeyen. 'Geklungel' voor de goal zorgde voor opnieuw een snel tegendoelpunt: 1-0.

Na de openingstreffen begon Leeuwarden hun eigen spel te spelen.  Het hockeyend vermogen groeide, maar de doelpunten bleven uit. De uitploeg zag kans na kans over de achterlijn gaan of gekeerd worden door de keepster.

In de tweede helft begon de ploeg uit Friesland met aanvallen en ging opzoek naar de gelijkmaker. In plaats van een gelijke stand, kon Bully echter counteren en verdiende het een strafcorner die erin werd geschoten: 2-0. Vlak daarna ging Leeuwarden opnieuw in de fout en werd het zelfs 3-0.

In de slotminuten deed Leeuwarden nog wat terug. Lianna Touwen scoorde door een mooi uitgespeelde aanval. Maar de wedstrijd is dan al gespeeld en Leeuwarden verliest ook haar tweede duel. De concurrentie heeft ook verloren, dus blijven de dames op de tiende plaats staan. Volgende week spelen ze tegen Civicum (Cuijk), dat op de zevende plaats staat.
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN