header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Verenigingsnieuwsbrief 9 april 2015

Nieuws afbeelding 12-4-2015
Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek
 
KNHB Koninklijk Nederlandse Hockeybond Koninklijk Nederlandse Hockeybond
Nr. 7 - 9 april 2015 VERENIGINGEN
Beste lezer,
In mei organiseert de KNHB een extra selectieactiviteit voor toptalenten die mogelijk in aanmerking komen voor Nederlands Jongens/Meisjes A en B. Meer hierover vind je in deze editie van de verenigingsnieuwsbrief. 
 
Inhoud
- Nieuws
- Thema
- Oproep
- Agenda
- Uitgelicht 
Volg ons
TwitterFacebookLinkedIn
NIEUWS

Extra selectieactiviteit Nederlands Jongens/Meisjes A en B
 
De KNHB is op zoek naar toptalenten, nationaal jeugdteam waardig, die om wat voor reden dan ook de boot gemist hebben om in aanmerking te komen voor de selectie van Nederlands Jongens/Meisjes A of Nederlands Jongens/Meisjes B. Om er zeker van te zijn dat alle toptalenten in Nederland de kans krijgen zich te presenteren organiseert de KNHB in mei een extra selectieactiviteit. Iedere vereniging wordt in de gelegenheid gesteld om haar talenvolle spelers/speelsters op te geven. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 17 april. Meer informatie vind je op onze website.
 
THEMA

Officiƫle opening Nationale Sportweek in Doetinchem, doe jij ook mee?
 
De Nationale Sportweek vindt van 18 t/m 25 april plaats en wordt op 18 april in Doetinchem geopend. Naast de Nationale Sportweek ambassadeurs zijn ook veel sportbonden en verenigingen hierbij aanwezig. Op verschillende pleinen in de binnenstad proberen zij zoveel mogelijk mensen in beweging proberen te krijgen. OokDoetinchemse H.C. doet mee. Doe jij ook mee? Laat ons weten waar, wanneer en wat voor activiteit voor welke doelgroep, door te mailen naar [email protected]. Meld ook jouw activiteit hier aan. 
 
OPROEP

Afronding van het digitale wedstrijdformulier (DWF)
 
Het digitale wedstrijdformulier (DWF) wordt niet altijd volledig ingevuld en afgerond door scheidsrechters. Om het systeem optimaal te laten functioneren, vragen we je dit nog eens onder de aandacht van de scheidsrechters te brengen. Op onze website vind je waarmee rekening gehouden moet worden bij het invullen van het DWF.  
 
AGENDA
 
- Oefenwedstrijd Nederland - BelgiĆ« Heren (A.M.H.C. Upward)            14 april 
Voorronden Nationale Schoolhockeycompetitie 2015 17 april  
Nationale Sportweek 18 t/m 25 april
 
UITGELICHT

Lidewij Welten promoot bitje in commercial 

 
Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Ook international Lidewij Welten draagt al een bitje en roept hockeyers op nu al het bitje te dragen. Klik hier voor de commercial of ga naar knhb.nl voor de digitale toolkit met diverse communicatiematerialen (bruikbaar voor de verenigingswebsite en/of narrowcasting systemen) die je helpen om alle leden te informeren over de nieuwe regel.
 
 
website - gegevens wijzigen - contact

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden