header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Voorlopige team-indelingen junioren 2007-2008 bekend

Nieuws afbeelding 15-5-2007

Vandaag hebben wij de voorlopige team-indeling van de jeugdelftallen gemaild aan alle jeugdleden via de e-mail adressen die in Lisa bekend zijn. Deze indelingen zijn het resultaat van beoordelingen van coaches en trainers en van de selectiewedstrijden in april. Als uitgangspunt hebben wij genomen dat waar er meerdere elftallen per categorie te maken zijn, het eerste elftal het sterkste team is. Verder hebben we geprobeerd om een team-omvang van ongeveer 12-13 spelers/speelsters aan te houden. Dit om te voorkomen dat er aan de ene kant teams zijn waar zoveel spelers zijn dat er te veel wissels zijn, of dat er zelfs spelers/speelsters thuis moeten blijven. Aan de andere kant hebben we ook willen voorkomen dat er te kleine teams ontstaan die structureel moeten lenen uit andere teams en zo nooit echt het voordeel van een elftal zullen bereiken. Deze uitgangspunten hebben er toe geleid dat we in een paar gevallen een aantal speelsters/spelers in een hogere leeftijdscategorie hebben ingedeeld. Dit is echter (bijna) nergens op individuele basis gebeurd, en is er (bijna) altijd een groepje spelers/speelster die dit seizoen met elkaar gespeeld hebben gezamenlijk doorgeschoven. Bovendien zijn in principe de oudste spelers/speelsters een categorie opgeschoven zodat het leeftijdsverschil zo klein mogelijk gehouden is.

 

Het overzicht met de voorlopige teamindeling van de junioren is - als je bent ingelogd - te vinden onder DOCUMENTEN in de categorie TECHNISCHE COMMISSIE.

 

Hoewel wij wel verwachten dat er bij de jeugdleden herkenning in de voorlopige team-indelingen is, realiseren wij ons ook dat elke indeling vragen en/of opmerkingen oproept. Dit is normaal, en eventuele vragen moeten ook gesteld kunnen worden. Daarom is er maandag 21 mei van 20.00 tot 21.00 uur, en op woensdag 23 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur gelegenheid om van leden van de Technische Commissie te horen wat de gedachten achter de verschillende samenstellingen zijn. Als er geen vragen zijn is er geen noodzaak om er te zijn, als er echt wat is, aarzel niet om langs te komen op de club.

Het zal nooit mogelijk zijn het iedereen 100% naar de zin te maken, maar het is wel onze intentie om zo ver mogelijk te komen!

 

Met vriendelijke groet,

Uw Technische Commissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Super Sunday 16 juni 2024


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden