header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

TC Update: KNHB scan trainingen

Nieuws afbeelding 2-9-2015

Zaterdag 29 augustus was het niet alleen gezellig druk op de club vanwege een aantal oefenwedstrijden, maar ook van de scantrainingen die de hele dag werden gegeven.

Scantrainingen worden door de KNHB beoordeeld en afhankelijk van het resultaat wordt de trainer die wordt gescand toegelaten tot een trainersopleiding van de KNHB.

Zaterdag was namens de KNHB Carel van der Staak aanwezig om de scantrainingen te beoordelen. Als oud speler van het Nederlands team (63 interlands) en docent, opleider en cursusontwikkelaar voor de KNHB was hij intensief bezig met de beoordelingen en gaf iedere trainer individueel feedback op de invulling van de betreffende training. Voor Veroniek, Bernd, Boudewijn en Tom een intensieve, enerverende en spannende gebeurtenis met een geweldig resultaat, want alle vier zijn 'geslaagd' en daarmee toegelaten tot de HT3 opleiding van de KNHB. De HT3 opleiding is bedoeld voor trainers van A-, B- en senioren teams.

Op deze wijze geven we invulling aan het ontwikkelen, versterken en verbreden van het technisch kader.

Tom, Boudewijn, Bernd en Veroniek, van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Veel succes met de komende opleiding. We verwachten er veel van en hopen dat vele spelers tijdens trainingen gaan profiteren van jullie inspanningen en ontwikkeling.

Carel hartelijk bedankt voor de beoordelingen. Wouter, Wouter en Mark hartelijk bedankt voor de begeleiding van de kandidaten en last-but-not-least een welgemeend woord van dank aan alle spelers van MC1, JC1, MB1 en JB1 die actief meededen aan de scantrainingen!

Op de foto: Carel en Wouter, die na afloop van de scantrainingen de resultaten bespreken op het balkon. 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden