header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Hosts voor Hockey Helden YouTube kanaal

Nieuws afbeelding 26-1-2016 Vanaf maart 2016 zal er een nieuw hockey platform gelanceerd worden op YouTube, Hockey Helden. Het Youtube kanaal zal gevuld worden met filmpjes over de hockeysport; met tutorials, productreviews, fanvideo’s, bekende sporters, etc. Wij geven het platform een duwtje in de rug door te ondersteunen in een paar filmpjes met content. Denk aan de inzet van onze ambassadeurs en het filmen van de ABN AMRO Junior EHL. 

Alle filmpjes die gemaakt worden zullen door twee personen gehost worden. Deze twee personen zijn momenteel nog niet gekozen, in februari zullen er twee casting dagen zijn om twee geschikte personen te vinden. Wellicht zijn er geschikte leden, die in bijgevoegd profiel passen, op jullie hockeyclub aanwezig! 

Ook zijn er al plannen om met één van onze hockey ambassadeurs, een filmpje te produceren. Naast het feit dat het, voor de potentiële hosts, een mooie kans is om één van de twee gezichten van het Hockey Helden kanaal te worden is het natuurlijk ook een kans om zijn/haar idolen te ontmoeten. 
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden