header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

NIEUWSFLITS

Nieuws afbeelding 2-9-2016

Iedereen doet mee!

 

Onze hockeyclub groeit en daarmee groeit niet alleen het aantal teams maar ook het aantal wedstrijden dat gefloten moeten worden, het aantal bardiensten en de diensten voor de wedstrijdtafel groeit.

 

We hebben samen met de scheidsrechter commissarissen, barcommissie en wedstrijdsecretarissen gekeken hoe we het voor iedereen zowel vanuit de organisatorische kant als voor de spelers (en hun ouders/ verzorgers) zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

 

Wat is nieuw?

We kiezen er als vereniging voor om vanaf de start van de competitie teams in te delen  voor bardiensten en wedstrijdtafeldiensten. Een team wordt ingedeeld voor een dienst en daarmee is het team verantwoordelijk voor dat deze dienst wordt gedaan. In de teams zullen de taken goed verdeeld kunnen worden en wanneer de ene ouder niet kan, kan er vast een andere ouder de bardienst wel doen.  Dit doen we  zowel op de zaterdag als de zondag. De coaches (jeugd) en aanvoerders (senioren) ontvangen hier nog een uitgebreide mail over. We zullen ook aanwezig zijn op de coachavond om dit toe te lichten en mogelijke vragen beantwoorden.

 

Wat moet er nog?

Het aantal scheidsrechters dat we hebben is te laag. Daardoor fluiten de scheidsrechters die wel hun kaart hebben veel te veel wedstrijden. Wat is het uitgangspunt: Iedereen die zelf hockeyt en 15 jaar of ouder is heeft zijn/haar scheidsrechterskaart. Voor de standaardteams (MA1, MB1, JA1 en JB1 samen met Heren 1 en Dames 1) geld dat zij allemaal hun kaart moeten hebben voor 10 september om deel te mogen nemen aan de competitie. De komende weken zullen de cursus en de examens  plaats vinden op de club en voor wie nog geen kaar t heeft…. We nemen snel contact met je op. Voor alle andere spelende leden van 15 jaar en ouder gaan we zorgen dat we de cursus en examens aanbieden voor de herfstvakantie. En als je denkt ik haal mijn examen maar niet want dan hoef ik niet te fluiten. Doe je gewoon nog een keer examen net zolang totdat je het wel haalt.

 

Alle coaches, aanvoerders en managers ontvangen binnenkort meer informatie over de diensten en alle hockeyende leden die nog geen scheidsrechterskaart hebben ontvangen heel spoedig bericht wanneer ze verwacht worden voor de cursus en het examen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden