header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 15 september

Nieuws afbeelding 16-9-2016
KNHB organiseert extra selectieactiviteit Nederlands Jongens/Meisjes A online lezen
KNHB Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
15 september 2016
 
KNHB organiseert extra selectieactiviteit Nederlands Jongens/Meisjes A
Bestemd voor de Technische commissie cq commissie Tophockey

De KNHB is op zoek naar toptalenten (veldspelers én keepers), nationaal jeugdteam waardig, die om wat voor een reden dan ook de boot gemist hebben om in aanmerking te komen voor de selectie van Nederlands Jongens/Meisjes A (geboortejaar 1999, 2000).
Daarnaast zijn we op zoek naar talentvolle keepers/sters voor Nederlands B of Opleidingsteam B (geboortejaar 2002).

De naselectie voor spelers voor Nederlands B volgt in Mei 2017.
lees meer
 
Update de ledengegevens en contactpersonen 
Een nieuw seizoen betekent ook wijzigingen in de ledengegevens, door uitschrijvingen, nieuwe leden en leden die in het nieuwe seizoen uitkomen in een ander team. De KNHB roept alle verenigingen op om de wijzigingen goed door te voeren in het ledenadministratiesysteem LISABond. Daarnaast staan in LISABond ook verschillende contactpersonen per vereniging benoemd. Om er voor te zorgen dat de KNHB informatie rechtstreeks naar de juiste persoon binnen de vereniging stuurt, is het belangrijk dat ook die gegevens correct ingevoerd zijn. 
 
 
Thema
Speelgerechtigd: lidmaatschap in orde?
De competitieleiding wijst clubs en spelers op de voorwaarden om speelgerechtigd te zijn: "Zorg ervoor dat je lidmaatschap in orde is"! Om speelgerechtigd te zijn moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Wanneer een team een speler toevoegt aan het Digitale WedstrijdFormulier (DWF) die niet de status spelend lid heeft, verschijnt er in het DWF automatisch een melding 'niet-speelgerechtigd'. Het team weet dus dat er een niet-speelgerechtigde speler wordt opgesteld. Meer over deze voorwaarden lees je op onze website
 
 
Spelreglement en briefings seizoen 2016-2017
Een nieuw hockeyseizoen betekent meestal nieuwe spelregels. Dit jaar zijn die er niet, maar de toepassing van sommige regels wijzigt wel. Hoe die toepassing in de praktijk moet worden gebracht wordt op onze website gepubliceerd in briefings, eent voor de club- en een voor bondsscheidsrechters. Samen met de basis – het spelreglement – zijn deze documenten belangrijk voor zowel spelers, coaches als scheidsrechters. 
 
 
Speelschema eerste en tweede ronde Silver Cup Heren 2016-2017 bekend
Op 23 oktober 2016 start de Silver Cup Heren 2016-2017 met de poulefase van de heren Derde- en Vierde Klasse. Vervolgens stroomt op 11 november in de tweede ronde de Tweede klasse in. Vandaag is het speelschema voor de eerste en tweede ronde bekendgemaakt. Bekijk het filmpje met beelden van de loting, het speelschema en een nadere toelichting. Voor de webmasters van de deelnemende verenigingen is tevens een toolkit met het logo, banners en een standaard nieuwsbericht ontwikkeld.
lees meer
 
Agenda
17 SEP
Opening Nationale Sportweek
Van 17 tot en met 25 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Op zaterdag 17 september om 13.00 uur wordt deze week landelijk geopend met de Openingsrun in Utrecht, waarna de gehele week in het teken staat van sport. Lees meer.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
www.knhb.nl - www.hockey.nl -  www.hockeycorner.nl
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden