header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Ticketverkoop Rabo EuroHockey Championships 2017 gestart

Nieuws afbeelding 25-9-2016
Koop nu je kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 online lezen
KNHB Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
22 september 2016
 
Ticketverkoop Rabo EuroHockey Championships 2017 gestart
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!

Het Wagener Stadion vormt in 2017 het decor voor de Rabo EuroHockey Championships. Op de eerste speeldag, vrijdag 18 augustus, speelt het Nederlands Elftal Dames om 20.00 uur tegen Spanje. De Nederlandse heren spelen wederom tegen Spanje op zaterdag 19 augustus om 20.00 uur.

De KNHB biedt haar verenigingen de mogelijkheid om kaarten te bestellen en op die manier een eigen EK verenigingsdag te organiseren. Het is een unieke kans om zeker te zijn van kaarten en om dicht bij elkaar te zitten en gezamenlijk een uniek evenement in eigen land te beleven! De secretaris van de vereniging heeft per mail alle informatie en het bestelformulier ontvangen. Vragen over deze actie? Stuur een mail naar [email protected].
Officiƫle EK site!
 
Benchmarkgegevens in het dashboard
Afgelopen seizoen is het dashboard voor verenigingsbestuurders gelanceerd. Een omgeving waar voorzitters, secretarissen, penningmeesters en tuchtrechtcorrespondenten benchmarkgegevens kunnen ophalen omtrent tucht en contributie. Daarnaast is er een adresboek met e-mailadressen, zodat iedereen elkaar gemakkelijk kan vinden. Om een vergelijking te maken met andere verenigingen op het gebied van contributie, is het noodzakelijk om de contributiegegevens van de vereniging vrij te geven. Op dit moment zijn er 87 verenigingen die deze informatie vrij hebben gegeven. Hierbij een oproep voor verenigingen die dat nog niet hebben gedaan, om dit alsnog te doen. Hoe meer data vrijgegeven wordt hoe beter gebenchmarkt kan worden. 

LET OP: de gegevens in de Tucht monitor en Contributie monitor zijn alleen naar de eigen vereniging te herleiden door de vereniging zelf. De resultaten in de benchmark zijn geanonimiseerd en er worden alleen resultaten getoond als de gekozen filter meer dan één andere vereniging betreft. Anderen kunnen jouw gegevens dus niet naar jouw vereniging herleiden.
lees meer
 
Overig nieuws
Wervingscampagne #Fluitmee
De wervingscampagne voor (bonds)scheidsrechters '#Fluitmee' is in volle gang. Middels deze campagne wordt de loopbaan van een scheidsrechter inzichtelijk gemaakt. Breng de (potentiĆ«le) scheidsrechters van jouw vereniging op de hoogte van de campagne en wie weet staat een van hen ooit op een EK, WK of Olympische Spelen te fluiten. Lees meer.  
Nationale Sportweek in volle gang
De Nationale Sportweek is in volle gang. Tijdens de opening op zaterdag 17 september vond in het kader daarvan op Hockeyclub AthenA een Urban Hockey Experience plaats en dat was een groot succes.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
www.knhb.nl - www.hockey.nl -  www.hockeycorner.nl
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden