header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 6 oktober

Nieuws afbeelding 11-10-2016
Doe mee met 'De Week van de Scheidsrechter' verenigingsactie online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
6 oktober 2016
 
Nomineer een scheidsrechter en win!
In het kader van 'De Week van de Scheidsrechter', die van 1 tot en met 9 oktober 2016 plaatsvindt, heeft de KNHB een verenigingsactie. Doe ook mee, want tussen alle scheidsrechters loopt er vast ook op jouw vereniging een scheidsrechter rond die bijzondere aandacht verdient. Iemand die altijd inzetbaar is, een jong talent of iemand die een steuntje in de rug verdient.

De scheidsrechterscommissaris van de vereniging kan deze persoon nomineren door uiterlijk 9 oktober een mail te sturen met de naam van deze scheidsrechter, zijn of haar e-mailadres en een korte motivatie aan [email protected].  De winnaar ontvangt een clinic voor een enthousiaste groep scheidsrechters van de vereniging, gegeven door een topscheidsrechter.
lees meer
 
Thema
Duurzaamheidstour: Energie(k) besparen in de sport!
De afgelopen jaren zijn er veel initiatieven gestart om sportaccommodaties te verduurzamen. Gemeenten en sportverenigingen zijn op verschillende manieren aan de slag met energiebesparing en duurzame energie voor sport(accommodaties). Wil jouw vereniging ook scoren met duurzaamheid? Tijdens een bijeenkomst van de Duurzaamheidstour worden aan de hand van inspirerende voorbeelden de mogelijkheden en kansen, de wet- en regelgeving, de financieringsmogelijkheden en de feiten en cijfers op een rij gezet. Je ontvangt concrete tips, handreikingen en instrumenten om daadwerkelijk voor zowel de korte als lange termijn (verder) aan de slag te gaan met het verduurzamen van jullie sportaccommodatie. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders en actieve leden van sportclubs, die zich willen inzetten voor het verduurzamen van hun sportaccommodatie.
lees meer
 
Kaartverkoop Rabo EuroHockey Championships 2017
De KNHB biedt haar verenigingen de mogelijkheid om kaarten te bestellen en op die manier een eigen EK verenigingsdag te organiseren. Het is een unieke kans om zeker te zijn van kaarten en om dicht bij elkaar te zitten en gezamenlijk een uniek evenement in eigen land te beleven! De secretaris van de vereniging heeft per mail alle informatie en het bestelformulier ontvangen. Vragen over deze actie? Stuur een mail naar [email protected].
Naar de officiƫle EK website
 
Overig nieuws
Data en locaties play-offs landelijke jeugdcompetities 
In het weekend van 15 en 16 oktober vinden de play-offs plaats van de landelijke A- en B jeugd, Super A- en B- en IDC-competitie. Op die dagen wordt duidelijk welke jeugdteams, naast de direct geplaatste teams, op zaterdag 29 oktober 2016 in een van deze competities starten. Alle data en locaties zijn bekend. Lees meer.
Eerste ronde Euro Hockey League
Komend weekend (7, 8 en 9 oktober) vindt in Ierland de eerste ronde van de Euro Hockey League plaats. De heren van Kampong komen op zaterdag 8 en zondag 9 oktober in actie. Voor het speelschema en informatie over livestreams verwijzen wij je naar de website van EHL Hockey.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden