header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 20 oktober

Nieuws afbeelding 25-10-2016

Eerste paal van het nieuwe Wagener Stadion geslagen

online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
20 oktober 2016
 
Technisch Management Opleidingen van start 
Ben jij Technisch Manager of Technisch Coördinator bij je club en wil je graag je deskundigheid verbreden en verdiepen? Goed nieuws, op maandag 7 november start de opleiding voor Technisch Manager (TM4) en op maandag 14 november de opleiding Technisch Coördinator (TM3). De opleidingen bestaan uit het volgen van workshops en het uitvoeren van vijf praktijkopdrachten. De opleiding wordt gegeven in het Huis van de Sport, te Nieuwegein. Inschrijven kan via de volgende inschrijflinkjes: TM3 en TM4.
Eerste paal nieuwbouw hoofdtribune Wagener Stadion geslagen
Op vrijdag 14 oktober 2016 is de eerste paal geslagen van de nieuwe hoofdtribune van het Wagener Stadion in Amstelveen. De nieuwbouw van het Wagener Stadion, eigendom van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), wordt gezamenlijk met Gemeente Amsterdam gefinancierd en dient gereed te zijn op 1 juli 2017.
lees meer
 
Thema
Na afschaffing VAR nu drie modelovereenkomsten beschikbaar
Sinds 1 mei 2016 is de manier waarop bijvoorbeeld zzp’ers binnen de vereniging ingezet kunnen worden, veranderd. De Wet DBA heeft vanaf dat moment de Verklaring arbeidsrelaties, de VAR, vervangen. Vaak werden bijvoorbeeld trainers tot 1 mei 2016 ingezet via een "VAR WUO”.  De Wet DBA maakt het sinds mei van dit jaar noodzakelijk voortaan vooraf en gezamenlijk met de opdrachtnemer (veelal de trainer) te beoordelen of de samenwerking niet te beschouwen is als een arbeidsovereenkomst, waarin de elementen gezag, arbeid en loon spelen.

Na langdurig overleg met de belastingdienst is de KNHB verheugd nu te kunnen melden dat er drie goedgekeurde modelovereenkomsten zijn afgestemd. Deze modelovereenkomsten kunnen uitkomst bieden indien er geen sprake is van een arbeidsovereenkomst.

Inmiddels zijn de penningmeesters en secretarissen van de verengingen op de hoogte gesteld van deze ontwikkeling. Zij hebben de modelovereenkomsten per mail ontvangen. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
22 OKT
Volvo DOD
Op zaterdag 22 oktober komen de C-teams van de zes districten in actie op de Volvo Districtsontmoetingsdag (DOD). De Volvo DOD vindt plaats op de velden van Amsterdamsche H.&B.C. Op deze dag speelt ieder disctrictselftal twee wedstrijden van een uur. De DOD is vrij te bezoeken. Bekijk het schema.
23 OKT
Start Silver Cup Heren
Op 23 oktober 2016 start de Silver Cup Heren met de poulefase van de heren Derde- en Vierde Klasse. Lees meer.
29 OKT
Start Landelijke jeugdcompetities 2016-2017
De landelijke A- en B, Super A- en B- en IDC-competitie C (WEST) start op zaterdag 29 oktober 2016. Op woensdag 19 oktober heeft de competitie de poule-indeling en het wedstrijdprogramma gepubliceerd via de Standenmotor. Lees meer.
29 NOV
Algemene Vergadering KNHB
Op dinsdagavond 29 november houdt de KNHB haar tweede Algemene Vergadering van 2016. De vergadering wordt gehouden bij congrescentrum Het Spant te Bussum. Lees meer.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden