header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 8 december

Nieuws afbeelding 12-12-2016
Zorg dat jouw vereniging goed voorbereid de zaal in gaat online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
8 december 2016
 
Gewijzigde spelregels in de zaal
Dit jaar zijn er meerdere spelregelwijzigingen die van kracht worden in de zaal. De grootste nieuwigheid is de introductie van de lange corner. Breng het nieuwe spelreglement zaal onder de aandacht binnen jouw vereniging. Op knhb.nl vind je ook de zaalhockeybriefing voor clubscheidsrechters. In die briefing worden een aantal belangrijke spelregels behandeld en wordt duidelijkheid gegeven over hoe clubscheidsrechters deze kunnen hanteren. 
lees meer
 
Opleiding
Goed voornemen: Keeperstrainer gevorderdencursus
Op internationaal niveau is aangetoond dat een goede, doordachte en verantwoorde opleiding en begeleiding van keepers een noodzaak is om aan de top mee te doen. Door de veranderde spelregels is het keepen spectaculairder en uitdagender geworden. Het is van groot belang dat er goed opgeleide keeperstrainers in grote getale op clubniveau actief zijn. Op maandag 16 januari gaat er weer een 'Keeperstrainer Gevorderdencursus' van start in Nijmegen. Lopen er op jouw vereniging keeperstrainers rond die interesse hebben om deze opleiding te volgen? Stuur dan een mail naar anouk.van.der.linden@ knhb.nl.
lees meer
 
Overig nieuws
Speelschema derde en vierde ronde Silver Cup Heren bekend
Op vrijdag 2 december 2016 heeft de loting plaatsgevonden voor de derde en vierde ronde van de Silver Cup. In de derde ronde strijden 9 derdeklassers, 19 tweedeklassers en 36 eersteklassers om 32 plekken in de vierde ronde. Lees meer.
Denk mee over de nieuwe variant bedrijfshockey
De KNHB vraagt verenigingen een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar een nieuwe bedrijfshockey variant door deze enquĂȘte te verspreiden onder professionals met (enige) hockeyervaring.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden