header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 1 december

Nieuws afbeelding 5-12-2016
Kon je er niet bij zijn? Lees de samenvatting van de AV online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
1 december 2016
 
Terugblik Algemene Vergadering KNHB
Afgelopen dinsdag 29 november vond de tweede Algemene Vergadering (AV) van 2016 plaats. Een samenvatting van de AV, waarin de hoofdonderwerpen zijn uitgelicht, is gepubliceerd op knhb.nl. Tevens vind je daarbij ook de presentatie van deze avond.
lees meer
 
Wijzigingen Bondsreglement per 1 december 2016
Het Bondsbestuur van de KNHB heeft per 1 december 2016 een aantal wijzigingen doorgevoerd in het Bondsreglement uitgave 2016. Het betreft enerzijds een verduidelijking van de 'regels speelgerechtigdheid veld- en zaalhockey' en anderzijds een aanvulling in artikel C.8.3 met betrekking tot de 'spelerslijst Hoofdklasse Zaalhockey en Topklasse District'. Verder is regel E.3.1.2, 'wanneer kun je een protest indienen', tekstueel verduidelijkt. De digitale versie van de KNHB Reglementen, inclusief Bondsreglement, evenals de toelichtingen speelgerechtigdheid veld- en zaalhockey zoals gepubliceerd op de KNHB-site zijn inmiddels vervangen. De wijzigingen zijn per direct van kracht.
lees meer
 
Oproep
Denk mee over de nieuwe variant bedrijfshockey
Waarschijnlijk ken je het bestaande concept van de bedrijfshockeycompetitie. Zo'n 300 bedrijven in 15 regio's doen jaarlijks mee aan een serie wedstrijden tussen bedrijven. De wedstrijden zijn op maandagavonden gedurende het reguliere hockeyseizoen (september tot en met november en maart tot en met juni). Naast de huidige bedrijfshockeyformule overweegt de KNHB een nieuwe variant te ontwikkelen die maximaal aansluit op de specifieke wensen van (toekomstige) bedrijfshockeyers. Daarom zijn we erg benieuwd naar de mening van professionals met (enige) hockeyervaring. De KNHB vraagt verenigingen een bijdrage te leveren aan het onderzoek door de enquête te verspreiden onder deze doelgroep. De enquête kan worden ingevuld tot 15 december en deelnemers maken kans op een mooi hockeyshirt.
lees meer
 
Overig nieuws
Kom naar de bijeenkomst (tijdelijke) zaalhockeyhallen
Zaalhockey is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen van verenigingen, willen we je graag uitnodigen voor een bijeenkomst over (tijdelijke) zaalhockeyhallen op 8 december aanstaande in Nieuwegein. Lees meer.
Wie wint de Vrijwilligerstrofee 2016?
De KNHB reikt ieder jaar de Vrijwilligerstrofee uit. Dit jaar gaat het om een vrijwilliger die de technische zaken binnen de vereniging regelt. Het verenigingsbestuur of de districtsbestuurscommissie kan tot 15 december een vrijwilliger opgeven die zich op dit gebied onderscheidt. Lees meer.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden