header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 19 januari

Nieuws afbeelding 25-1-2017
Dien de subsidieaanvraag uiterlijk voor 23 februari in online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
19 januari 2017
 
Sportimpuls 2017: Mooie kans voor sportverenigingen
De Sportimpuls is een subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten (van de menukaart) die ze ondernemen om meer mensen langdurig te laten sporten en bewegen. De KNHB heeft drie projecten op de Menukaart staan: FunkeySchoolactieve verenigingen (waaronder kennismaken met hockey) en Streethockey, maar er zijn nog veel meer activiteiten die voor jouw omgeving interessant kunnen zijn. De subsidie is speciaal voor organisaties die lokaal sport- en beweegaanbod organiseren waarbij men met meerdere partijen samenwerkt. De subsidieaanvraag van Sportimpuls 2017 staat open van 9 januari tot 23 februari 14.00 uur. Onze ervaring leert dat het overleggen met andere organisaties en de buurtscan veel tijd kosten en adviseren verenigingen dan ook om op tijd te beginnen. Lees ter inspiratie eens het projectplan van het Funkey project in Amstelveen.
lees meer
 
Philips VIP-congres op 18 februari
Philips organiseert op 18 februari een VIP-congres in de Frits Philips Lounge van het Philips Stadion. Het wordt een avond voor sporters, door sporters. Onder andere (voormalig) bestuursleden van Oranje-Rood vertellen jou hier alles over de mogelijkheden van LED-verlichting en samen met jou bespreken zij de belangrijkste uitdagingen van jouw vereniging. Kans maken om namens jouw vereniging aanwezig te zijn bij het VIP-congres?
lees meer
 
Gezocht: fluittalent!
Loopt er op jouw vereniging fluittalent rond? Wie weet zijn zij wel toe aan hun volgende stap. In maart start de opleiding tot bondsscheidsrechter (BIO). Meer informatie over de opleidingsdagen per district vind je op onze website.
lees meer
 
Een KNHB competitie-evenement op jouw club organiseren? 

De competitieleiding van de KNHB heeft de speellocaties bekend gemaakt voor de KNHB competitie-evenementen in juni 2017. Het gaat om de locaties voor Nederlandse Kampioenschappen veldhockey, de finaledagen Super A- en B en de plaatsingswedstrijden Tweede/Derde Klasse bondscompetitie van het seizoen 2016-2017. 
Voor de komende seizoenen zijn wij op zoek naar hostclubs voor de organisatie van de competitie-evenementen. Clubs kunnen vanaf nu via een bid hun interesse hiervoor kenbaar maken. Wil je met jouw vereniging in aanmerking komen?

lees meer
 
Agenda
28 JAN
Nationaal Hockeycongres 2017
De KNHB organiseert op zaterdag 28 januari 2017 het negentiende Nationaal Hockeycongres op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn. Lees meer.
4 FEB
NK zaalhockey 2017
Op zaterdag 4 februari vinden in het Topsportcentrum Rotterdam de Nederlandse Kampioenschappen zaalhockey voor jongens en meisjes A, B en C en de Hoofdklasse dames en heren plaats. Trakteer jezelf op een hele dag tophockey in de zaal van 9.30 tot 21.00 uur. Save the date!
 
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden