header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 2 februari

Nieuws afbeelding 7-2-2017
Zorg dat je clubinformatie up-to-date is online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
2 februari 2017
 
La Place en KNHB verlengen samenwerking
La Place heeft het contract verlengd met de KNHB. De foodserviceformule is official supplier op internationale hockeyevenementen van de KNHB tot eind 2020. La Place verzorgt al sinds het wereldkampioenschap hockey 1998 het publiek met huisgemaakte gerechten en dranken, dagelijks vers bereid met natuurlijke ingredi├źnten.
lees meer
 
Presentaties Nationaal Hockeycongres
Het Nationaal Hockeycongres staat ieder jaar weer in het teken van kennis en ervaringen delen met elkaar. Er komt veel waardevolle informatie voorbij. Inmiddels zijn een drietal presentaties van de dag online gezet. De overige presentaties volgen de komende dagen. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen. Houd de website in de gaten voor updates. 
lees meer
 
Contactpersonen en clubinformatie op knhb.nl
Om de contactpersonen zichtbaar te krijgen op knhb.nl kun je als vereniging zelf een aantal dingen aanpassen in LISA. AllUnited werkt momenteel nog aan deze optie en zorgt ervoor dat dit zo snel mogelijk zichtbaar is voor de verenigingen die op hun systeem draaien. Wij leggen je uit hoe je deze gegevens in LISA kunt aanvullen en wijzigen.
lees meer
 
Oproep
Enthousiaste scheidsrechters gezocht voor Nationale Schoolhockeycompetitie
Voor de vijftiende keer wordt dit jaar de Nationale Schoolhockeycompetitie georganiseerd voor voortgezet onderwijs scholen. Op vrijdag 7 april vinden de voorronden plaats op 50 verenigingen en wij zijn weer op zoek naar enthousiaste scheidsrechters. Een mooie kans dus om je enthousiaste scheidsrechters hierop te attenderen. Als scheidsrechter ontvang je een polo om in te fluiten, een lunch en consumpties, reiskosten, een gezellige dag met collega┬┤s uit het district en veel enthousiaste scholieren die graag onder jouw leiding willen hockeyen. De Nationale Schoolhockeycompetitie 2017 mag je dus niet missen! 
Schrijf je in!
 
Livestream en parkeren NK Zaalhockey 4 februari 2017over meerdere regels
Ben jij een zaalhockeyfan maar kun je zelf niet aanwezig zijn tijdens het NK Zaalhockey in Rotterdam? Er is een livestream via hockey.nl die de volgende wedstrijden uitzendt. Lees verder voor meer informatie, ook over het parkeren op het terrein van Topsportcentrum Rotterdam. 
lees meer
 
Agenda
4 & 5 FEB
Nederlandse Kampioenschappen en play-offs/play-outs zaalhockey
In het weekend van 4 en 5 februari vinden van de verschillende zaalhockeycompetities de slotdagen plaats. Op zaterdag is het NK Zaalhockey voor de beste junioren en senioren teams en op zondag wordt door de beste reserveteams gestreden om het Nederlands Kampioenschap. Die dag vinden ook de play-offs/play-outs voor de Hoofdklasse Zaalhockey plaats. Wil je meer weten over de locaties en programma's? Lees meer.
8 FEB
Netwerkbijeenkomst alumni HT3/HT4
In het kader van de visie 2020 van de KNHB waarin de servicegerichte netwerkorganisatie centraal staat richt de KNHB een alumni-vereniging HT3/HT4 én voormalig A/B opleiding op. Middels het organiseren van netwerkbijeenkomsten brengen wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de hockeysport. Lees meer.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden