header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 9 februari

Nieuws afbeelding 10-2-2017
Einde zaalseisoen 2016-2017 in zicht online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
9 februari 2017
 
Oseven en KNHB verlengen samenwerking
Oseven happening en food en de KNHB hebben hun samenwerking verlengd tot en met december 2020. Oseven is al vanaf 1983 als supplier verbonden aan de KNHB en verzorgt tijdens, door de KNHB georganiseerde, internationale toernooien de VIP-catering en hospitality.
lees meer
 
Informatie voor wedstrijdsecretarissen op nieuwe knhb.nl
Op onze nieuwe website is de vertrouwde informatie voor de wedstrijdsecretaris ondergebracht in het kenniscentrum, onder Competities - Support verenigingen. Daar staat ook de link naar Sportlink voor het inplannen van de wedstrijden. De werkwijze is verder zoals men dat gewend is. Alle informatie voor wedstrijdsecretarissen is op de website na te lezen.
lees meer
 
Terugblik NK Zaalhockey 2017
Afgelopen weekend vond het NK Zaalhockey 2017 plaats. In totaal bezochten een kleine zesduizend mensen de Topsporthal in Rotterdam verspreid over veertien wedstrijden. Een zinderend spektakel dat mooie beelden heeft opgeleverd. Bekijk de aftermovie en foto's van de geslaagde dag.
 
 
Gert van Leusen benoemd tot Lid van Verdienste
Tijdens het NK Zaalhockey 2017 in Topsportcentrum Rotterdam heeft KNHB voorzitter Erik Cornelissen namens het bondsbestuur Gert van Leusen benoemd tot Lid van Verdienste. Van Leusen zet zich al sinds 1988 in voor het zaalhockey in Nederland.
lees meer
 
Oproep
Gezocht: Enthousiaste scheidsrechters voor Nationale Schoolhockeycompetitie
Voor de vijftiende keer wordt dit jaar de Nationale Schoolhockeycompetitie georganiseerd voor voortgezet onderwijs scholen. Op vrijdag 7 april vinden de voorronden plaats op vijftig verenigingen. We zijn nog op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die de wedstrijden van die dag in goede banen willen leiden. 
lees meer
 
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden