header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 23 februari

Nieuws afbeelding 26-2-2017
Samen met collega's hockeyen, dineren en netwerken online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
23 februari 2017
 
Work hard, play hockey
Bedrijfshockey in Nederland krijgt er een nieuw, fris gezicht bij. Samen met VODW heeft de KNHB namelijk een innovatieve hockeyvorm voor professionals ontwikkeld: de VODW Business Hockey Cup!

De Business Hockey Cup biedt een flexibele, laagdrempelige en vooral leuke manier om medewerkers samen te laten sporten en nieuwe mensen te ontmoeten. Kleine, gemengde bedrijfsteams hockeyen vier zomeravonden per jaar met aansluitend een diner. Daarnaast wordt een jaarlijks kennisevent georganiseerd. 
lees meer
 
Save the date!
Op zaterdagmiddag 19 augustus vindt het Technisch Kader & Medisch Congres plaats. Meer informatie over het programma en de locatie volgt, houd hiervoor de agenda op de KNHB website in de gaten.
Ga naar de agenda
 
Oproep
Jeugdteams gezocht voor onderzoek warming-up programma
Het warming-up programma van de KNHB, gericht op het verbeteren van onder meer loopscholing, kracht en stabiliteit, begint bij steeds meer teams een vaste plek te krijgen. Samen met het VUMC is de KNHB dit seizoen een onderzoek gestart naar de effectiviteit van het programma. Daarvoor zoeken wij nog enkele teams die de tweede seizoenshelft mee willen doen.

Breng de jeugdteams van jouw vereniging op de hoogte van dit onderzoek en zorg dat zij zich opgeven via de website.
lees meer
 
Meld je nu aan voor de Young Umpire Challenge 2017
Zaterdag 24 juni organiseren we voor de 12e keer de Young Umpire Challege: hét event voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar) die nog beter willen leren fluiten. Tijdens deze dag worden workshops gegeven en zijn de hele dag topscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse aanwezig om de nieuwe lichting de fijne kneepjes van het vak te leren. Op jouw vereniging loopt ongetwijfeld jong fluittalent rond. Laat hen vooral weten dat zij zich vanaf nu kunnen aanmelden voor het evenement.
lees meer
 
Overig nieuws
Naomi van As FIH Player of the Year 2016
De Internationale Hockey Federatie (FIH) heeft bekend gemaakt dat Naomi van As is verkozen tot FIH Player of the Year 2016. Tijdens een officiĆ«le ceremonie in India ontving Van As de prijs uit handen van FIH voorzitter Narinder Batra. Lees meer.
Agenda
26 FEB
Start tweede seizoenshelft Hoofdklasse
8 MRT
Symposium: Hockeystad Breda. Vijf clubs, één lijn!
4-12 MRT
Week van het Sportplezier 2017
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden