header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 9 maart

Nieuws afbeelding 13-3-2017
Hoe maakt jouw vereniging zich hard voor #Sportplezier? online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
9 maart 2017
 
Vernieuwd platform sportplezier.nl
Op zaterdag 4 maart lanceerde Sportplezier het vernieuwde online platform sportplezier.nl. Hier vind je tips, tricks en praktijkverhalen over het vergroten van de sportplezier-beleving op sportverenigingen. 

Wil je inspiratie opdoen over hoe je het sportplezier op jouw vereniging kunt vergoten? Neem dan een kijkje op de nieuwe website. 
lees meer
 
50% korting online workshop 'Een beetje opvoeder'
Hoe kunnen de trainers en coaches van jouw vereniging het beste uit zichzelf halen én uit de kinderen met wie zij elke week op het veld staan? De online workshop 'Een beetje opvoeder', gegeven door kinderpsycholoog Tischa Neve, geeft antwoord op deze en andere vragen. In het kader van de Week van het Sportplezier krijg je nu 50% korting op aanvragen gedaan voor 1 juli 2017.
lees meer
 
Samenvattingen Hoofdklasse elke zondagavond op Ziggo
Komend weekend starten ook de overige competities en draait de tweede seizoenshelft weer op volle toeren! Sluit het hockeyweekend af met de samenvattingen van de wedstrijden van de Hoofdklasse Dames en Heren. Wij vragen jullie om de leden van jouw vereniging op de hoogte te brengen van dit programma, zodat zoveel mogelijk hockeyliefhebbers op de hoogte zijn. 
lees meer
 
Thema
Nieuw registratie- en beoordelingsproces gecertificeerde sportvloeren
Is jouw vereniging bezig met de aanleg van een nieuw hockeyveld? Houd er dan rekening mee dat het voor velden die vanaf 1 maart 2017 worden aangelegd noodzakelijk is om het veld te registreren. Dit is mogelijk via het nieuwe registratiesysteem dat sinds maandag 6 maart 2017 live is. 
lees meer
 
Wijziging specificatie spelershandschoen
De Commissie Spelregels van de KNHB heeft besloten om voor het seizoen 2017-2018 een spelregelwijziging door te voeren rondom de specificaties van de beschermende handschoen die veldspelers kunnen dragen. Deze wijziging wordt nu alvast aangekondigd, zodat teams en spelers tijdig kunnen controleren of hun handschoen is toegestaan op het veld. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat?
lees meer
 
Digitale toolkit VODW Business Hockey Cup beschikbaar
Bedrijven kunnen zich nu inschrijven voor de VODW Business Hockey Cup. Vier zomeravonden hockeyen, eten en netwerken samen met collega's en andere bedrijven. Voor de Business Club-leden van de verenigingen een mooie gelegenheid om hun werknemers op een laagdremelige manier met elkaar te laten sporten en samenwerken. Er is nu een digitale toolkit beschikbaar met beeldmateriaal en kant-en-klare teksten die verenigingen kunnen gebruiken om de Business Hockey Cup onder de aandacht te brengen bij hun hockeyende leden en de leden van de Business Club. 
lees meer
 
Overig nieuws
De Boer Structures en KNHB verlengen samenwerking
De Boer Structures en de KNHB hebben hun samenwerking verlengd tot en met december 2020. De Boer is sinds 1994 Official Supplier en bouwt voor alle internationale toernooien van de KNHB de tijdelijke accommodaties. Lees meer
Vierde ronde Silver Cup bekend
Vrijdag 3 maart plaatsten 32 teams zich voor de vierde ronde van de bekercompetitie, de Silver Cup. Het speelschema van deze ronde, die gespeeld wordt op vrijdag 24 maart, is nu bekend. Lees meer
Agenda
 
De komende weken vinden er verschillende, door de KNHB georganiseerde, bijeenkomsten plaats. Zo zijn er op diverse locaties in het land themabijeenkomsten van de districten, curussen CS+-Leercoach en de Masterclass voor Trainers ‘De cirkel, het gebied van de waarheid’. 

Bekijk de agenda om te zien welke bijeenkomst voor jou interessant is. 
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden