header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 16 maart

Nieuws afbeelding 17-3-2017
Heb jij de clubkampioenschappen voor het NK Shoot Out al gepland? online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
16 maart 2017
 
Hospitality EK 2017
Tien dagen tophockey in een geweldige ambiance, waarin de hockeybeleving centraal staat. Het komende EK biedt naast de hockeyfans ook bedrijven de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de Rabo EuroHockey Championships 2017 die in augustus in Amsterdam plaatsvinden. 

Laat de leden van jouw Business Club weten dat er ook voor hen speciale mogelijkheden zijn voor hun eigen relaties. Je leest er meer over in de hospitality folder. 
lees meer
 
Komt de shoot-out koning of koningin van jouw vereniging?
Ook dit jaar organiseert de KNHB het NK Shoot Out. Een leuke competitie voor spelers, speelsters, keepers en keepsters van de verenigingen. Zij kunnen eerst deelnemen aan de door hun vereniging georganiseerde clubkampioenschappen. Daarna worden de clubkleuren vertegenwoordigd tijdens de districtskampioenschappen en misschien wel tijdens de finaledag. Alle informatie vind je op de speciale NK Shoot Out pagina op hockey.nl. Hier vind je ook een nieuwe video met mooie voobeelden van shoot-outs en handige tips om de clubkampioenschappen te organiseren. Geef je vereniging op voor 18 april en maak er mooie clubkampioenschappen van! Het nieuwe promotiefilmpje kun je gebruiken om je leden te enthousiasmeren. 
lees meer
 
KNHB zoekt toptalent!
Speelt er op jouw vereniging toptalent dat om welke reden dan ook de kans heeft gemist om in aanmerking te komen voor de selectie van het Nederlands Meisjes of Jongens B? Geef hen dan op voor een extra ingelaste selectieactiviteit bestaande uit twee trainingssessies. De deelnemers maken dan kans om met het Nederlands B mee te gaan trainen als stagespeler of -speelster, waarbij gekeken wordt of hij of zij alsnog aan de trainingsgroep wordt toegevoegd. 
lees meer
 
Overig nieuws
Nieuwe competitievorm Hockey7 in Midden Nederland
Voor fanatieke hockeyers in de leeftijdscategorie eind 20 tot begin 40 jaar startte het district Midden Nederland afgelopen vrijdag 10 maart met de ‘Hockey7’ competitie. Lees meer.
Vijf sportbonden bundelen krachten op Papendorp
De NGF, NSkiV, Nevobo, Watersportverbond en KNHB verhuizen per 1 november 2017 naar een gezamenlijk kantoor in Utrecht. Lees meer.
Agenda
19 MRT
Hoofdklasse Hockey op TV
Komende zondag 19 maart besteden de NOS en Ziggo Sport wederom veel aandacht aan de Hoofdklasse. Lees meer
24 MRT
Vierde ronde Silver Cup Heren
7 APR
Voorronden Nationale Schoolhockeycompetitie
In 2017 wordt voor de vijftiende keer de Nationale Schoolhockeycompetitie georganiseerd voor het Voortgezet Onderwijs. Lees meer
7 APR
Vijfde ronde Silver Cup Heren
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden