header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwsbrief KNHB 23 maart

Nieuws afbeelding 27-3-2017
Hoe geeft jouw vereniging invulling aan de Koningsspelen? online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
23 maart 2017
 
Samen in actie voor Giro555
Sport verbroedert, biedt geborgenheid en versterkt het saamhorigheidsgevoel. Daarom roept de KNHB verenigingen op om de nationale Giro555-actie te ondersteunen en onder de aandacht te brengen van hun leden. Zaterdag 25 maart start Giro555 een Actie Vijfdaagse om nog meer bekendheid te geven aan de campagne. Een goed moment om zelf ook in actie te komen. Wil je weten wat je allemaal kunt doen?
lees meer
 
Funkey & Urban Hockey Koningsspelen
Op vrijdag 21 april worden de Koningsspelen gehouden. De Koningsspelen zijn een mooie kans voor hockeyverenigingen om samen met basisscholen in de buurt invulling te geven aan een sportieve en feestelijke dag. Wellicht zijn er enthousiaste trainers of leerkrachten op jouw vereniging die het leuk vinden om groepsleerkrachten van basisscholen te helpen bij de uitvoer van het Koningsspelenprogramma of stel je jouw accommodatie beschikbaar. De KNHB biedt verenigingen en basisscholen in Nederland een programma aan ter invulling van de Koningsspelen. Dit programma betreft enerzijds een Funkey-aanbod en anderzijds een Urban Hockey-aanbod. Wil je meer weten over het aanbod en gebruik maken van de kant-en-klare programma's? 
lees meer
 
100e Best Practice online!
Een aantal jaar geleden is de KNHB gestart met het verzamelen van Best Practices van verenigingen met als doel kennisdeling op het gebied van verschillende relevante thema's. 

Vandaag is de 100e Best Practice online gezet door Alkmaar: 'Alle hockeyers een opgeleide en begeleide trainer'. In deze Best Practice wordt beschreven hoe de vereniging alle trainers een basisopleiding biedt om ze te helpen ontwikkelen en beter te binden aan de club. Heeft jouw vereniging een interessante ervaring om te delen? Schrijf dan nu een Best Practice en deel je kennis met overige verenigingen. Alle Best Practices vind je op knhb.nl.
lees meer
 
Rabobank en KNHB verlengen partnership met vier jaar

Rabobank verbindt zich ook de komende vier jaar aan de hockeybond. Zo blijft Rabobank shirtsponsor van het Nederlands dames- en herenelftal en is Rabobank ook de naamgever van het EK dat in augustus plaatsvindt. Daarnaast richt de samenwerking zich meer dan ooit op de verenigingen en het verenigingsleven. 
lees meer
 
Agenda
24 MRT
Vierde ronde Silver Cup
25 MRT
Dirk Kuyt Foundation bekertoernooi E- en H-hockey
7 APR
Voorronden Nationale Schoolhockeycompetitie
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden