header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwsbrief KNHB 30 maart

Nieuws afbeelding 4-4-2017
Scheidsrechters gezocht voor de schoolhockeycompetitie! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
30 maart 2017
 
Scheidsen gezocht voor de Nationale Schoolhockeycompetitie
Wij zoeken nog enkele enthousiaste scheidsrechters om de wedstrijden tijdens de voorronden van de Nationale Schoolhockeycompetitie op 7 april te begeleiden. Op die dag worden er door 700 schoolteams uit het Voortgezet Onderwijs op 44 locaties wedstrijden gespeeld. De teams strijden om een plekje op de finaledag die op 2 juni plaatsvindt in het Amsterdamse Bos. 

Voor de categorie Meisjes Jong in Oost Nederland, Zuid-Holland en Zuid Nederland zoeken wij nog enkele scheidsrechters. Heb je interesse? Meld je dan nu aan via de website!
lees meer
 
KNHB zoekt toptalent!
Speelt er op jouw vereniging toptalent dat om welke reden dan ook de kans heeft gemist om in aanmerking te komen voor de selectie van het Nederlands Meisjes of Jongens B? Het is nog mogelijk om hen op te geven voor een extra ingelaste selectieactiviteit bestaande uit twee trainingssessies. De deelnemers maken dan kans om met het Nederlands B mee te gaan trainen als stagespeler of -speelster, waarbij gekeken wordt of hij of zij alsnog aan de trainingsgroep wordt toegevoegd. 
lees meer
 
Persoonlijke intakegesprekken Veilig Sportklimaat
De KNHB biedt diverse middelen aan om als vereniging aandacht te besteden aan Sportiviteit & Respect (S&R). Van het Sportiviteit & Respect handboek voor verenigingen en de verschillende workshops tot aan de verenigingsbox. Om jou en jouw vereniging hierover te informeren, wordt persoonlijke ondersteuning geboden in de vorm van een zogeheten intakegesprek. In een intakegesprek wordt bekeken op welke manier de vereniging het beste aandacht kan besteden aan Sportiviteit & Respect en hoe de KNHB hierbij kan ondersteunen. Je kunt een intakegesprek aanvragen of meer informatie opvragen door een mail te sturen aan Frank van Barneveld, [email protected].
Over S&R
 
Agenda
7 APR
Voorronden Nationale Schoolhockeycompetitie
In 2017 wordt voor de vijftiende keer de Nationale Schoolhockeycompetitie georganiseerd voor het Voortgezet Onderwijs. Lees meer.
7 APR
Vijfde ronde Silver Cup
Meer informatie, waaronder het speelschema vind je op de website. Lees meer.
14-17 APR
Euro Hockey League bij HC Oranje-Rood
De teams van Kampong, Amsterdam en Oranje-Rood zijn nog in de race om een ronde verder te komen in de EHL. Er zijn nog kaarten beschikbaar, meer informatie vind je op de EHL website. Lees meer
3 MEI
Masterclass voor trainers ‘De cirkel, het gebied van de waarheid’ - Locatie Roomburg
De KNHB organiseert in samenwerking met Internationals Billy Bakker en Mirco Pruyser een masterclass voor trainers om het cirkelgedrag van spitsen te perfectioneren. Er zijn nog een paar plekken vrij op de locatie Roomburg. Lees meer
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden