header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB nieuwsbrief 20 april

Nieuws afbeelding 30-4-2017
Meld jouw vereniging aan voor de Bestuurderstrofee! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
20 april 2017
 
Vereniging aanmelden voor de KNHB Bestuurderstrofee 2017
De KNHB reikt ook dit jaar weer de bestuurderstrofee uit, die gepaard gaat met een cheque ter waarde van € 5.000,-. De trofee is een blijk van waardering voor uitzonderlijk goed bestuur en/of beleid en wordt tijdens de Algemene Vergadering van de KNHB op 16 juni aanstaande uitgereikt. Je kunt jouw vereniging nu aanmelden. Wie weet zitten jullie straks bij de laatste drie genomineerden. 
lees meer
 
KNHB bladen en magazines online
Door de jaren heen gaf de KNHB verschillende bladen en magazines uit. Zo ontstond een rijk archief aan historische uitgaven. De oudste uitgave stamt uit 1928, de meest recente uitgave kwam uit in juni 2008. Al dit materiaal is gedigitaliseerd en gepubliceerd in een onlangs vernieuwde online magazinetool. Met behulp van deze tool is het mogelijk te zoeken in specifieke uitgaven of op zoekterm. Je kunt de specifieke pagina ook downloaden.
lees meer
 
Oproep
Gezocht: talentvolle scheidsrechters voor de Young Umpire Challenge 2017
Zaterdag 24 juni organiseren we voor de 12e keer de Young Umpire Challenge (YUC): hét event voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar) die nog beter willen leren fluiten. Ook op jouw vereniging loopt hoogstwaarschijnlijk jong fluittalent rond die het leuk vindt om aan dit evenement deel te nemen. Laat hen weten dat zij zich vanaf nu kunnen inschrijven via knhb.nl.
lees meer
 
Agenda
21 APR
Koningsspelen 2017
Op de laatste schooldag voor Koningsdag bieden diverse basisscholen in Nederland en het Caribische deel van het koninkrijk hun leerlingen weer een sportdag en ontbijt aan. Lees meer.
22 APR
Volvo Districtsontmoetingsdag
Aanstaande zaterdag komen de C-teams van de zes districten in actie op de Volvo Districtsontmoetingsdag (DOD). Lees meer.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden