header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

In memoriam Jan Jaap van der Biezen

Nieuws afbeelding 19-10-2017

Vandaag ontvingen wij het trieste nieuws dat na een kort ziekbed Jan Jaap van der Biezen is overleden.

Met het overlijden van Jan Jaap verliest onze club een markant lid. Zijn opvallende verschijning met een immer vrolijk staande snor en bulderende lach zal ons bijblijven.

 

Jan Jaap werd in september 1992 lid van onze vereniging en als speler van de veteranen heeft hij MHCl vertegenwoordigd op de Nederlandse kampioenschappen van ’93 en ’95. Naast het zelf spelen heeft Jan Jaap ook vele functies binnen onze club vervuld, zo was hij van 2003 tot 2006 secretaris van het bestuur en heeft hij in 2006 als coach van jongens A1 geacteerd.

Bovendien was Jan Jaap veelvuldig als scheidsrechter actief op onze velden, waarbij hij af en toe zijn eigen regels hanteerde. Commentaar op zijn leiding wist hij altijd met grap en een grol te pareren.

 

Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote Helma en de kinderen Barbara, Tom en Joost die allen ook lid zijn geweest van MHCL. Wij wensen hen sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.

Onlangs vertelde Jan Jaap nog vol trots dat hij opa was geworden, hij heeft er helaas veel te kort van mogen genieten.  

 

Namens het bestuur,

 

Martine Diephuis, Wijtze Bakker, Charlotte Fiets, Fetze Pijlman, Irene Homminga, Remon Kortman, Nynke bruins en Harmen van Balen Walter

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden