header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Zomerkamp ITBB

Nieuws afbeelding 6-3-2018

"Hoi fanatieke hockeyers, 

 

Ieder jaar organiseren wij een onvergetelijke Zomerkamp ITBB week, maar dit jaar zal extra bijzonder worden. Wij vieren ons 10-jarig jubileum; een speciale editie van het Zomerkamp ITBB dus. Zoals elk jaar organiseren wij het zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie Noord. Dit jaar is dat maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli 2018.

 

Het kamp is voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar en staat voornamelijk in het teken van plezier, maar er is ook veel ruimte voor de verbetering van je hockeykwaliteiten. Iedere dag zullen er trainingen worden gegeven en tussendoor is er ruimte voor andere uitdagende sport- en spelactiviteiten. Gedurende de dag hebben we lunch, tussendoortjes en avondeten. Het programma zal rekening houden met leeftijd en team, zodat iedereen op zijn eigen niveau traint. Het kamp staat garant voor een week lang hockeyen, uitdagende spellen, leuke thema's en vooral heel veel lol maken. 

 

Kan jij in de zomerstop niet wachten tot het seizoen weer begint? En wil jij de eerste week van je zomervakantie op een onvergetelijke wijze inluiden? Dan is dit iets voor jou. Bij inschrijving voor 1 april maak je zelfs kans op een unieke Zomerkamp ITBB hockeystick. 

 

Aanmelden kan via www.mhclzomerkamp2018.jimdo.com. Wees er snel bij want vol is vol! De eerste dagen zijn al 1/3 van de plaatsen vergeven.

 

 

Sportieve groet, 

 

Organisatie Zomerkamp ITBB”

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden