header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Bericht van de KNHB: Het nieuwe wedstrijdformulier

Nieuws afbeelding 7-1-2019

Bericht van de KNHB

Vanaf dit weekend maken we gebruik van het nieuwe DWF.
We vinden het belangrijk alle wedstrijdsecretarissen en zaalcommissarissen te informeren over dit nieuwe DWF, waarvan de vormgeving is veranderd. Inhoudelijk en procedureel zijn er geen veranderingen, behalve dat de coaches nu een eigen code ontvangen om het formulier in te vullen en af te ronden.

In deze mail vind je de belangrijkste zaken. Daarnaast is een nieuwsbericht gepubliceerd op www.knhb.nldat toegang geeft tot de meest gestelde vragen en de handleidingen.

Handleiding
Omdat de vormgeving is veranderd, is er een nieuwe handleiding beschikbaar. Deze vind je op de website van de KNHB via de link www.knhb.nl/handleidingDWF

3codes
Met ingang van het nieuwe formulier maken we gebruik van drie codes per wedstrijd. Een code wordt gestuurd aan de teambegeleider van het thuisspelende team, eentje naar de teambegeleider van het uitspelende team en ook de scheidsrechters ontvangen een eigen code. LET OP:
De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code:
https://www.knhb.nl/app/uploads/2019/01/icon_code.png

De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter!
De teambegeleidercodes van verenigingen die werken met eenLISA-verenigingspakket zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in deLISA-clubapp.


Invallende scheidsrechters/laat aangewezen scheidsrechters
Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren.

Toegang tot DWF
Het DWF vind je via deze url https://dwf.hockeyweerelt.nl. Daarnaast geven de websites van de verenigingen net als voorheen toegang tot het DWF.


 
 
 
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden