header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

ITBB Zomerkamp 2019

12-3-2019

Ieder jaar organiseren wij bij Mixed Hockeyclub Leeuwarden een onvergetelijke hockeyweek voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Dit jaar is het alweer tijd voor de 11e editie. 

Het kamp staat voornamelijk in het teken van plezier, maar er is ook veel ruimte voor de verbetering van je hockeyskills. Een mooie combinatie, want wij gaan ervan uit dat de deelnemers plezier halen uit het hockey.

Bijna iedere dag zullen er trainingen worden gegeven en tussendoor is er ruimte voor andere uitdagende sport- en spelactiviteiten. 


Tijdens het indelen van de groepjes zal er rekening worden gehouden met leeftijd en team, zodat iedereen op zijn eigen niveau traint. Het kamp staat garant voor een week lang hockeyen, leuke thema's en vooral heel veel lol. Kan jij in de zomerstop niet wachten tot het hockeyseizoen weer begint? En wil jij de eerste week van je zomervakantie op een onvergetelijke wijze met jouw vriendjes en vriendinnetjes inluiden? Dan is dit iets voor jou. De begeleiders kunnen niet wachten om jouw deze zomer te zien en er een topweek van te maken. 


Het ITBB Zomerkamp is van 15 t/m 19 juli 2019. Kosten zijn €195,- p.p.

Deelname van 8 tot en met 12 jaar. 

Inschrijven zijn 1 maart geopend via:


https://itbbzomerkamp2019.jimdosite.com


Iedereen die zich voor 1 april aanmeldt maakt kans op een te gekke prijs!

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden