header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Beachhockey

Nieuws afbeelding 22-10-2007
Wie dacht dat er op het strand alleen gevoetbald of gevolleybald kan worden, heeft het mis. Het mulle zand is tegenwoordig niet alleen van Ronaldo en Rivaldo, maar ook van Teun en Taeke.

De gebruikelijke hockeybal werd vervangen door een grotere lichtere bal (de zogenaamde panna-bal) waarmee een zeer spectaculaire strandversie van hockey werd geboren: Beach Hockey.
Vijf spelers per team gaan de strijd aan om in het mulle zand de koningstitel Beach Hockey te veroveren. De lastige ondergrond voegt een nieuwe dimensie aan de sport toe: lenigheid, teamwork en individuele vaardigheden worden op de proef gesteld. Gedurende het spel is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, dat zorgt voor spectaculair 3-dimensionaal hockey met vliegende aanvallen, air-dribbels en mooie zweefduiken van de keepers. Gemiddeld wordt er per wedstrijd 30 keer op doel geschoten, dit zorgt voor één grote bruisende hockeyshow!
 
In het veld zijn de regels simpel, er zijn geen cirkels en er mag van alle afstanden hoog of laag gescoord worden. Elke hockeyer; man of vrouw, recreant of topper kan zijn kunsten in de Beach Arena laten zien. Omringd met strand, zee en palmbomen, swingende sambaklanken en live muziek, is de Braziliaanse vibe deze zomer terug te vinden op de Beach Hockey evenementen.
 
Nieuw!Speel nu de nieuwe Beach Hockey Game
Geen idee wat Beach Hockey eigenlijk is en hoe het gespeeld wordt? Speel dan nu de Beach Hockey Game en raak helemaal in vorm voor het komende Beach Hockey seizoen!

Reacties


Jacco Bruinsma

24-10-2007 @ 17:32:39 |gaan wij nu als club ook trainen op beach hockey? :9

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden