header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Komt dat zien! (2)

Nieuws afbeelding 21-5-2008
En aanstaande zondag wordt het erg spannend aan het Kalverdijkje. 's ochtends speelt Veteranen A z'n kampioenswedstrijd om 11:00 uur uit tegen Daring. Op het Kalverdijkje zelf kan 's middags om 12:45 uur D2 nog kampioen worden en speelt Dames 1 haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen thuis tegen Kampen. Bij winst blijft Dames 1 sowieso in de tweede klasse, anders is het afhankelijk van de andere uitslagen.
En om 14:30 uur speelt Heren 1 z'n laatste competitiewedstrijd van dit seizoen thuis tegen Phoenix. Ook hier is het erg spannend en blijft Heren 1 bij winst sowieso in de tweede klasse, anders is het afhankelijk van de andere uitslagen.
Komt dat zien en steun Dames en Heren 1 in hun strijd voor klassebehoud! We verwachten iederen met hart voor onze club langs de lijnen, jong en oud.
En als klap op de vuurpijl sluiten we deze mooie zondag af met een live optreden van niemand minder dan Danny, Danny Panadero. Ook dat mag je gewoon niet missen.

Reacties


Heleen Terpstra

24-5-2008 @ 21:08:42 |met dit mooie weer erbij moet het wel een mooie afsluiting worden van 't seniorenseizoen op 't Kalverdijkje. Succes allemaal

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden