header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Maatschappelijke stage bij MHCL

Nieuws afbeelding 2-11-2008
Een nieuw fenomeen, de maatschappelijke stage doet geleidelijk zijn intrede, ook bij MHCL. Vanaf schooljaar 2011/2012 moeten alle leerlingen in het voortgezet onderwijs een maatschappelijke stage volgen. En er zijn veel scholen die zo'n stage al eerder invoeren. Het doel van zo'n stage is jongeren de gelegenheid bieden om tijdens hun middelbare schooltijd kennis te laten maken met én bij te dragen aan de samenleveing.
 
MHCL maakt ook deel uit van die samenleving en heeft ook een aantal mogelijkheden om invulling te geven aan zo'n stage. Op dit moment zijn er al regelmatig stagiairs actief en we hopen verwachten dat dat nog veel meer gaat worden. Veel van onze jeugdleden zitten zelf op een middelbare school en gaan wellicht stage lopen. Dat kan dus bij de hockeyclub en in verschillende vorming. Bijvoorbeeld assistentie bij de voorbereiding en uitvoering van trainingen, de opzet en uitvoering van ledenwerfprojecten, de voorbereiding van een toernooi of hockeykamp, of activiteiten voor één van de commissies.
 
Wil je je maatschappelijke stage volgen bij de hockeyclub? Neem dan contact op met Marius Modder, of stuur een bericht naar [email protected]
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden