Wedstrijdverslagen

Leeuwarden Dames 1 – HCM Dames 1

Nieuws afbeelding 9-11-2008

Leeuwarden, zondag 9 november 2008 - De zondag stond bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden in het teken van Super Sunday en de presentatie van de Rabobank als nieuwe hoofdsponsor.
Het Dames 1 team moest het die dag opnemen tegen HCM uit Arnhem. HCM staat in de competitie slechts een paar punten achter Leeuwarden; een belangrijke wedstrijd dus. MHCL begon scherp, maar vond aanvankelijk in HCM een gelijkwaardige tegenstander. In de eerste twintig minuten hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. HCM opende echter de score, waarop Leeuwarden de score weer gelijktrok via een mooie goal van Lianna Touwen. Vlak voor rust wist HCM nog een keer te scoren en gingen de beide ploegen met een 1-2  stand de rust in. Na de rust waren beide teams weer sterk. De Leeuwardense dames konden echter niet doordrukken en moesten na nog een tegengoal en een eindstand van 1-3 in de Arnhemmers hun meerdere erkennen.