header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Winteractiviteiten

Nieuws afbeelding 5-2-2009

Winter activiteiten

 

Het weer was afgelopen tijd geweldig voor wat een winter aangaat, maar voor de winteractiviteiten waren de omstandigheden wat minder. Maar of het aan het weer ligt of niet de belangstelling voor de winteractiviteiten valt tegen. Alleen de jongste jeugd heeft  in navolging op het toernooi in december komende zaterdag weer een toernooitje. Voor de D en C elftallen  stond ’s middags een toernooi op het programma maar wegens gebrek aan belangstelling gaat dat niet door.

 

Vorige week zou het Hét Coco Huismannen Midwinter Erwtensoep Familie Hockeytoernooi plaatsvinden maar werd door gebrek aan deelnemers afgeblazen. Door het weer was de wedstrijd in de midwintercompetitie van de veteranen ook afgelast.

 

Het feest van afgelopen weekend was weer groots, het jeugdbestuur had voor de C,B en A elftallen een geweldige avond georganiseerd.

 

Iedereen hartstikke bedankt voor het organiseren van de midwinterevenementen.

 

De trainingen zijn weer volop aan de gang, voor zover het veld het natuurlijk toelaat. Ook zijn er weer oefenwedstrijden. We ontwaken weer langzaam uit de wat langere winterslaap. Nog 4 weken en de eerste competitie wedstrijden staan al weer op het programma.

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens de midwintercommissie

Hans ten Kate

Reacties


Heleen Terpstra

6-2-2009 @ 23:00:48 |alle goede bedoelingen vd organisatie ten spijt maar er zijn nu eenmaal deelnemers nodig ;)

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden