header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Zondag 15 maart Super Sunday

Nieuws afbeelding 11-3-2009
Nadat Heren 1 en Dames 1 afgelopen allebei een mooie overwinning hebben gerealiseerd, kan het aanstaande zondag weer spannend worden op het Kalverdijkje. Dames 1 speelt om 12:45 uur tegen Bully uit Oldenzaal. Bully heeft 5 punten minder en staat één na laatste. Bij winst belanden onze dames in de middenmoot.
Heren 1 speelt om 14:30 uur tegen het Zwolle dat twee plaatsen lagen staat en zes punten minder.
Het belooft dus een mooie zondagmiddag te worden met een paar uur spannen en aantrekkelijk hockeyspel en kans op zon en winst!
Verder is er muziek en worden er voor de jeugd enkele leuke en sportieve activiteiten georganiseerd, waaronder de eerste ronde van de Strafballencompetitie voor junioren (direct na de wedstrijd van Heren 1 op het hoofdveld). Aanstaande zondag is de D-jeugd aan de beurt, de C- en B-jeugd volgt later. De winnaars van iedere categorie strijden nog een keer om de titel 'MHCL Strafbalkampioen 2009' en worden afgevaardigd naar de districtskampioenschappen.


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN