header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Verbouwing clubhuis

Nieuws afbeelding 2-4-2009

Zoals jullie (misschien) gezien hebben zit er schot in de werkzaamheden en ligt de verbouwing op de planning. De ruwbouw op de begane grond is vrijwel klaar. De contouren van de nieuwe kleedkamers, douches en toiletten zijn zichtbaar. De installateur is druk bezig met het aanleggen van alle leidingen. Een forse klus. Volgende week woensdag en donderdag worden de dekvloeren in de centrale hal en de nieuwe verkeersruimte onder het balkon gelegd. Deze ruimten zijn dan een aantal dagen niet toegankelijk. De entree van het clubhuis is dan tijdelijk via de (brand)trap naar het balkon. Het wordt mogelijk gemaakt om de schuifdeuren naar dit balkon van buitenaf te openen en sluiten. Zij die sleuteldienst hebben worden door mij nog (per mail of mondeling) afzonderlijk van een en ander op de hoogte gebracht. Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan de kleedkamers en toiletten die in aanbouw zijn binnen te gaan! Zoveel als mogelijk zullen deze ruimten worden afgesloten, maar 100% lukt dit niet, graag jullie attentie hiervoor. Voor wat betreft de zaterdag en de zondag worden uiterlijk de vrijdag vooraf de wedstrijdtafel en de sleuteldienst door mij per mail bericht over aangepaste clubinstructies. Een vriendelijk verzoek aan de leden die deze taken vervullen om even de mailbox te checken.
Omdat de toiletten in het clubhuis niet te gebruiken zijn, moet voorlopig worden uitgeweken naar de toiletten in de kleedkamers in het bijgebouw. De sleutels van deze kleedkamers liggen in het clubhuis. Na openen en sluiten de sleutels weer terughangen!
Besloten is om de nieuwe kleedkamers op te fleuren met gekleurde wandtegels, waardoor het geheel een vrolijke uitstraling krijgt. Voor de ramen hiervan komen gordijnen. De bedoeling is om daarvoor (wit) zeildoek te gebruiken, zo mogelijk met de herkenningstekens er nog op. Zijn er leden die nog ergens (gebruikte) exemplaren hebben liggen? Graag even reactie. Ook vragen wij vrijwilligers die kunnen helpen om van het zeildoek, gordijnen te naaien. Verdere suggesties zijn uiteraard altijd welkom. Mail of bel mij.

Hans ten Berge
Coordinator begeleiding verbouw
[email protected]  

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden