header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wegwerkzaamheden A32 - komend weekend richting Heerenveen afgesloten

Nieuws afbeelding 23-9-2009

Afsluiting A32 tussen Werpsterhoek en knooppunt Heerenveen
Vrijdag 25 september – maandag 28 september

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 25 september 20.00 uur tot maandag 28 september 06.00 uur asfalteringswerkzaamheden uit aan de A32 tussen Werpsterhoek en knooppunt Heerenveen (richting Heerenveen). In verband met deze werkzaamheden is dit deel van de A32 is dan afgesloten voor al het verkeer.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de slechte plekken in het asfalt en verwijderen van de ribbels in de weg. De werkzaamheden vinden verspreid plaats over het gehele wegvak, zowel de rechterrijstrook als de linkerrijstrook en deels ook over de hele breedte van de weg.

Gevolgen voor het verkeer
Het verkeer vanuit Leeuwarden richting Heerenveen wordt omgeleid vanaf Werpsterhoek via de N31 naar Drachten en daarna via de A7 richting Heerenveen. Deze omleidingsroute is ca. 20 kilometer langer dan het afgesloten traject (Werpsterhoek – knooppunt Heerenveen). Het verkeer moet dus rekening houden met een langere reistijd.

Ook de aansluitingen Wirdum, aansluiting N354 (Sneekerhoek), Grou en Akkrum, zijn afsloten in de richtingHeerenveen. Het lokale verkeer wordt geadviseerd een alternatieve route te kiezen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden