header foto header foto header foto header foto header foto

Algemeen

Zegereeks D2 gaat onverminderd door

17-3-2011

Hier weer even een “korte” update van de verrichtingen van Dames 2. Na een lange winterstop zijn ook  eerste wedstrijden van de 2e helft van het seizoen weer door ons gespeeld. De eerste wedstrijd was tegen Groningen Dames 5. Dit beloofde een lastige wedstrijd te worden. We hadden de vorige wedstrijd tegen dit team redelijk kansloos verloren met 4-1. Het zou dus spannend worden. Maar al snel bleek dat we echt beter waren. In de duels waren we sterker en daardoor vielen de doelpunten al snel. Onze tegenstander was de eerste wedstrijd echt stukken beter, maar in deze wedstrijd was daar niks van terug te zien. We wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 3-0.

Afgelopen zondag moesten we  voor de verandering weer eens naar Groningen, en dit keer GHBS. De eerste wedstrijd hadden we gemakkelijk gewonnen met 10-0. En ook deze keer waren we veel sterker. In de eerste 10 minuten stonden we al met 3-0 voor. En door dubieus fluiten had de stand al veel hoger kunnen zijn. Maar ja, je gaat niet zeuren als je al snel met 6-0 voor staat. De tweede helft verslapten we iets maar daardoor werd de tegenstander nog steeds niet gevaarlijk. Om even een illustratie te geven van de tegenstand die we hebben gekregen. Onze keeper heeft de hele wedstrijd maar 2 ballen aangeraakt en ze kan precies na vertellen hoe het wedstrijdverloop is geweest van de wedstrijd op het veld naast ons ;)

Al met al een gemakkelijke wedstrijd die we ook deze keer weer met 10-0 wonnen.

Aanstaande zondag moeten we tegen Assen. Dit team heeft de laatste wedstrijden alles gewonnen en staat met 4 punten achterstand op ons, tweede in de competitie. We gaan er weer helemaal voor en hopen op een spannende wedstrijd die wij uiteraard uiteindelijk hopen te winnen!!!