header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Het einde van de winterstop nadert

Nieuws afbeelding 15-2-2007

De zaalcompetitie is bijna ten einde, de veldtrainingen worden hervat, de veterinnen hebben hun eerste wedstrijden buiten inmiddels al weer gespeeld, de eerste inhaalwedstrijden staan gepland voor komend weekend en na de voorjaarsvakantie barst het competitiegeweld weer los.

Tijdens de winterstop is er achter de schermen gewerkt aan de invoering van de nieuwe website en het daaraan gekoppelde administratiesysteem LISA. Inmiddels zijn de meeste leden bekend met de nieuwe website, zit hun emailadres in de administratie en zijn de meesten bekend met de inhoud van hun persoonlijke pagina op de website.

En dat is belangrijk, want de vertrouwde Bullytin met alle wedstrijden, diensten en andere zaken gaat verdwijnen. Deze informatie is vanaf nu te vinden op de website. Leuke en belangrijke zaken vind je op de homepage als nieuws of mededeling. En wanneer je moet fluiten, bardienst hebt, bestuursdienst of sleuteldienst, dat hoef je niet meer te zoeken, want dat staat gewoon op je persoonlijke pagina.

De invoering van zo'n systeem brengt wel enkele veranderingen met zich mee, geen grote veranderingen, maar wel zaken waaraan we me z'n allen even moeten wennen. Om welke veranderingen het gaat? Bezoek regelmatig de website, want alle veranderingen worden daar de komende weken gecommuniceerd. Kijk met name ook regelmatig op je persoonlijke pagina, want daar staat de belangrijkste informatie:
- waar je moet spelen
- hoe laat je moet verzamelen
- of je bent ingedeeld als scheidsrechter
- wanneer je bardienst hebt (of voor jeugdleden: je ouders)
- wanneer je sleuteldienst of bestuurdienst hebt (dat heet vanaf nu 'wedstrijdtafel')
- wanneer je ouders zijn ingedeeld om te rijden (alleen voor junioren)
- uitnodigingen voor evenementen

Zoals gezegd, de meeste mensen zijn inmiddels bekend met de nieuwe website, laatst waren er op een zondagmorgen 65 bezoekers gelijktijdig online, maar nog niet iedereen heeft toegang tot zijn persoonlijke pagina. regel dat snel, want je hebt die informatie straks echt nodig en het draagt bij aan een soepele start van de tweede helft van het veldseizoen. Stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam en geboortedatum en een door jou te kiezen wachtwoord. Je krijgt dan als antwoord een mail met je lidnummer. Met lidnummer en wachtwoord kun je inloggen op de website. Zo kom je op je persoonlijke pagina.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Super Sunday 16 juni 2024


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden