header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Oh oh oh wat waren we er dichtbij

23-5-2011

Eindelijk was het dan zover, Dames 2 speelde zondag 22 mei de kampioenswedstrijd tegen GCHC Dames 14. We hadden alles zelf in de hand. Als ze zouden winnen dan zouden we niet afhankelijk zijn van de uitslag van HVA. Na een ietwat rommelige voorbereiding (clubhuis zonder kleedkamers, wachten in de regen onder een parasol en geen ruimte om in te lopen) begonnen we allemaal ontzettend zenuwachtig aan de wedstrijd. En dat kwam helemaal terug in ons spel. Duels werden verloren en passes kwamen niet aan. En toen na 1 minuut en 15 seconden gebeurde het onvermijdelijke, GCHC scoor de de 1-0. Daarna hebben we eigenlijk alleen nog maar tegen onszelf gespeeld. We hadden echt nog een aantal goede mogelijkheden op een doelpunt, maar de keeper van GCHC hield echt alles tegen.

We verloren de wedstrijd met 1-0 . Voor iedereen een ontzettende teleurstelling. Maar toch hebben we nog even genoten van de meegebrachte champagne. We waren nog niet helemaal zeker of we definitief geen kampioen waren want als HVA zou verliezen of gelijk zou spelen dan konden we nog steeds kampioen worden. We moesten nog erg lang wachten op het verlossen antwoord want HVA speelde pas om 14.30 uur uit bij GHBS.

Dus we zijn allemaal naar huis gegaan om eerst Cambuur te kijken en zenuwachtig af te wachten wat HVA zou doen. Maar helaas, blijkbaar hebben zij extra motivatie gehaald uit ons verlies. HVA won met 5-1.

We zijn wel allemaal erg teleurgesteld over het feit dat we uiteindelijk geen kampioen zijn geworden, maar we hebben toch met het hele team een ontzettend leuk seizoen beleefd. En aan het begin van het seizoen hadden we allemaal niet verwacht dat we ├╝berhaupt voor het kampioenschap zouden strijden.

Dus dames 2 we kunnen trots zijn op ons zelf dat we het zo goed hebben gedaan dit seizoen. Volgend seizoen gaan we er weer fris tegenaan.

Reacties


Sharon Eckringa

23-5-2011 @ 18:20:44 |Dat was zeker jammer maar hoofd overreind,er komt weer een mooi seizoen aan met nieuwe kansen die jullie zeker gaan waar maken.Alsnog gefeliciteerd, want dat hebben jullie wel verdiend. :) Rita

Heleen Terpstra

26-5-2011 @ 00:11:31 |meiden jullie hebben gestreden voor wat jullie waard waren; behoud het goede en leer van dit seizoen Succes volgend jaar

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden