header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Voorbereid op een winter met zaalhockey, controleer je contactgegevens

Nieuws afbeelding 8-11-2011
We hebben een mooie nazomer en al lijkt het soms als je naar buiten kijkt of het nog september is, het is echt november en het weer kan zomaar omslaan. Vorst, sneeuw en ijs kunnen dan zomaar ineens voor afgelaste wedstrijden zorgen, zeker nu we dit jaar ook weer zaalhockey gaan spelen in de wintermaanden.
Als er op het veld of in de zaal wedstrijden worden afgelast, dan wordt dat altijd gecommuniceerd door de betreffende wedstrijdsecretaris(sen). en dat betekent dat zij dit verwerken in LISA, met als resultaat een duidelijke vermelding op de site van de afgelastingen en een email naar de betreffende spelers, de coaches, de scheidsrechters en eventueel ook de bestuurs- en zaaldiensten als de betreffende zaalwedstrijden in Leeuwarden worden gespeeld. Bij afgelastingen op het laatste moment kan dit zelfs per sms worden gemeld aan alle betrokkenen.
Maar die email (en eventueel) sms komen alleen bij de juiste ontvanger als in de administratie je juiste emailadres is opgenomen en het juiste mobiele nummer. Controleer deze gegevens dus even op je persoonlijke pagina en pas ze daar zo nodig aan, want anders loop je deze winter het risico om voor niks naar de club of de sprothal te komen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden