header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Sunday? Sunday! Super Sunday!!!

Nieuws afbeelding 13-5-2012
Het was 's morgens vroeg al een drukte van belang, want er zijn veel voorbereidingen getroffen om van deze zondag een succes te maken. Het resultaat was er dan ook naar!
 
Beide heren veteranen teams beten de spits af. En bescheiden als ze zijn, lieten beide teams de winst aan hun tegenstanders, zodat er nog voldoende winstpunten over bleven voor de wedstrijden in de middag.
 
Dames 1 ontving thuis het drie plaatsen lager geplaatste Drienerlo. Het resultaat van deze wedstrijd was belangrijk voor een topklassering aan het eind van dit seizoen. De dames wisten een spannende wedstrijd met een mooie 3-0 overwinning af te sluiten: de zesde overwinning op rij! Omdat koploper Tempo'41 gelijkspeelde, is het gat nog slechts drie punten. Alles is nog mogelijk, het worden drie spannende laatste wedstrijden.
 
Heren 1 kreeg PW, dat één punt meer heeft en twee plaatsen hoger staat, op bezoek. Winst was noodzakelijk om in de race te blijven voor behoud in deze klasse. De heren gingen goed van start en scoorden direct in de 2e minuut. Nog geen minuut later was het echter al weer 1-1. Na nog een tegengoal uit een onnodige strafcorner keek Leeuwarden zelfs tegen een achterstand aan. Na de gelijkmaker kwam Leeuwarden goed op dreef en liep uit tot 5-2. De 5-3 van PW kon in de slotfase dit voor onze heren belangrijke resultaat niet meer in gevaar brengen. Door deze winst klimt Leeuwarden naar de 7e plaats, maar de verschillen onderin deze poule blijven klein: de winst was belangrijk, maar biedt nog geen veiligheid.
 
Dames 3 en Heren 2 speelden in de luwte van dit alles hun partijen. Dames 3 won op solide wijze mt 8-2 van middenmotor Roden en Heren 2 liet de winst aan HCSO.
 
Voornoemde spectakels werden niet alleen gadegeslagen door de vele toeschouwers, jong en oud, maar ook menig sponsor was van de partij. Na afloop was het feest met muziek van dj en band, terwijl de jonsten zich buiten vermaakten op het veld of het springkussen, of druk aan het kleuren waren tijdens de stoepkrijtwedstrijd. Deze succesvolle en gezellige dag werd afgesloten met een heerlijk buffet. Een ieder die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag: bedankt!
 
Binnenkort komt hier ongetwijfelt ook een link naar de foto's van Humphrey Paap, zodat het niet alleen bij verhalen blijft, want zijn vaak mooie foto's spreken voor zich.

Reacties


Heleen Terpstra

15-5-2012 @ 19:57:08 |kan me helemaal vinden in de beschrijving van de dag ZEER GEZELLIG!!!!! Toppie

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden