header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Zondag 30 september - voorbeschouwing

Nieuws afbeelding 25-9-2012
Wie van Super Sundays houdt, komt dit seizoen in Leeuwarden meer dan voldoende aan zijn trekken. Aanstaande zondag al weer nummer 2. En er volgen er nog velen, want Dames 1 en Heren 1 spelen het hele seizoen alle wedstrijden gelijktijdig uit en thuis. En de meeste andere teams (voor zover nu bekend) hebben veelal ook hetzelfde uit/thuis schema.
 
Aanstaande zondag dus weer een vol programma, alleen Veteranen C speelt uit.
Het begint 's ochtends om 9:30 uur al vroeg met Dames 3, gevolgd door Veteranen A en veteranen B, beiden om 11:00 uur.
 
Dames 1
Om 12:45 uur ontvangt Dames 1 PW uit Enschede. Een geduchte tegenstander, die uit de eerste drie wedstrijden slechts 3 punten wist te bemachtigen, maar ze hadden dan ook een lastig programma. Wordt dit de vierde mooie wedstrijd in de openingsreeks van onze dames in de 2e klasse?
 
Heren 1
Ook de heren krijgen om 14:30 uur een tegenstander uit Enschede: EHV. De Tukkers staan met 9 uit 3 bovenaan na 3 wedstrijden. Dat de Leeuwarder heren voor verrassingen kunnen zorgen is al meerdere malen bewezen. Is dat zondag ook het geval?
 
En voor wie de spanning bij Dames 1 of Heren 1 te groot is, kan terecht op het andere veld, waar Dames 2 (12:45 uur) en Heren 2 (14:30 uur) de strijd aangaan met hun Groninger opponenten.
 
En we sluiten natuurlijk de dag af met een spetterend TD met medewerking van onze huis DJ!

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden