header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Omleiding Kalverdijkje Zuid door vervanging bruggen wielerbaan

Nieuws afbeelding 20-11-2012

Update 20-11: De toegangsweg naar Kalverdijkje -Zuid is in de periode 21 tot en met 26 november overdag afgesloten i.v.m. plaatsing van de tunnelbak, in het weekend is hij wel gewoon open.

=================================================================

Sinds begin oktober is de omleiding op Kalverdijkje Zuid ingegaan. Dit is het sportpark waarop ook het complex van MHC Leeuwarden is gesitueerd.

Deze omleiding is nodig omdat de bruggen van de wielerbaan vervangen worden.

Als gevolg van de werkzaamheden worden bezoekers van de Mixed Hockey Club Leeuwarden (MHCL) en ook de voetbalverenigingen v.v. Nicator, SC Flamingo en SC Lions omgeleid. 
 
De omleiding loopt via de hoofdingang van de wielerbaan aan het Kalverdijkje via de wielerbaan aan de kant van de Anne Vondelingweg en het schelpenpad tussen v.v. Nicator en SC Flamingo naar de parkeerplaats op Kalverdijkje Zuid. Naast het schelpenpad worden rijplaten gelegd voor het autoverkeer. De omleiding duurt minimaal 6 weken.
 
De omleiding staat goed aangegeven. Houdt rekening met enkele minuten extra reistijd.
 
Let op! De omleidingsroute is 's avonds niet of slecht verlicht. Dit punt is bij de gemeente onder de aandacht gebracht. Er wordt gezocht naar een oplossing.

Reacties


Sharon Eckringa

9-10-2012 @ 09:03:34 |Misschien handig dat de gemeente daar extra verlichting aanbrengen!! Rita

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Personferentie 14 januari
ZAALHOCKEY
    
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN