header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

D1& H1 'on tour'. aflevering 15 december 2012: Ameland Adventure Run

Nieuws afbeelding 17-12-2012
Zaterdag 15 december was het dan zover. Een 12 man en vrouw sterke delegatie van Dames 1 en Heren 1 verzamelde al vroeg in de ochtend om deze uitdaging aan te gaan. Koffie in de Ibisstraat, koffie op de pier in Holwerd en toen met de boot naar Ameland. Daar aangekomen lopend naar Nes. En na een korte warming up wachten in het startvak. Voor ons hockeyers een onwennige ervaring.
En na het startschot kwam de groep van 1500 lopers langzaam op gang. Ieder voor zijn eigen race. Eerst over de weg het dorp uit, vervolgens de bossen in, op naar de duinen. En na de laatste duinovergang, zicht op zee en een lang stuk strand voor de boeg. Vervolgens weer het duin over, op naar het 5 kilometer punt. De bossen weer in, met klimmetjes, trappen en afdalingen en vervolgens door de weilanden naar Buren. Van Buren de laatste kilomers over de weg terug naar Nes en tenslotte in Nes nog een laatste stuk nar de verlossende finish.
TROTS op Tom, die als eerste van onze groep fisishte in een toptijd van 43:08 als 31e eindigde. En daarmee liet hij heel wat ervaren wedstrijdlopers (ver) achter zich.
TROTS op Johan, Nathan, Fabian en Niels die als respectabele vertegenwoordigers van H1 in het kielzog van Tom ook respectabele rtijden realiseerden.
TROTS op Carlijn, Laura, Lianna en Tessa, de vertegenwoordigers van D1 die de hele race elkaar vergezelden en zelfs gezamenlijk finishten.
TROTS op Jan, Sybrand en Steven, die in hun rol in de begeleiding vaak letterlijk of figuurlijk 'aan de zijlijn' staan, maar zich ook nu door modder, zand en water een weg knokten naar de finish.
 
Moe, uitgeput en zeer voldaan liepen we terug naar de boot en keerden we terug naar de vaste wal. Een bijzondere, onvergetelijke prestatie en ervaring rijker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reacties


Marc van der Veen

18-12-2012 @ 01:40:24 |Mooie prestatie, dames en heren! Ik doe het jullie niet na...

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden