header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Up-date D1/H1 on Tour

Nieuws afbeelding 4-3-2013

Ondanks dat het nog steeds winterstop is draait de voorbereiding op de 2de helft van het seizoen voor D1/H1 op volle toeren. En aanstaande zondag begint de veld competitie weer.

 

Er wordt dan ook flink getraind door beide teams, zowel op als naast het veld wordt er veel arbeid verzet om straks een goede start te kunnen maken als de competitie weer begint.

 

Naast de vele trainingen is er ook tijd voor ontspanning zo zijn we met de beide selecties zaterdagavond naar de ijshockeywedstrijd UNIS Friesland Flyers รข€" Den Haag gegaan. Dit was de laatste thuiswedstrijd voordat de play-offs  beginnen, daarvoor hebben de Flyers zich al geplaatst. 

Na een uitleg over spel, spelregels en de clubhistorie vooraf door een oud speler van de Flyers hebben we genoten van een spannende wedstrijden in een goed gevuld ijshockey stadion.
 

Zondag 3 maart staan voor beide selecties oefenwedstrijden gepland. De dames spelen bij Quick Stick een vierluik en de heren spelen in en tegen Naarden heren 1.

 

We hebben nog een week te gaan voor de competitie weer start en hopen ook de 2de helft van het seizoen jullie weer langs de lijn te mogen begroeten.

 

Wij gaan ervoor en jullie support zal ons daar zeker bij helpen.

 

Dames en Heeren van 1

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden