header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Zaalhockey!

Nieuws afbeelding 17-11-2013
Het wedstrijdschema van de zaalhockey competitie is nu ook bekend en te vinden bij het schema van je eigen team.
Het trainingschema is  te lezen onder 'trainingen', zaalschema. De trainingen vinden plaats in de hal en zalen van het Leeuwarder Lyceum in Aldlan (voorheen Pieter Jelles Aldlan) net als voorgaand jaar. Er is geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met huidige veldtrainingstijden, maar doordat er maar met 1 of 2 teams tegelijk in de hal getraind kan worden (anders dan op het veld), wijken veel trainingstijden af. Daarnaast zal er met ingang van dit jaar ook op zaterdag getraind worden, door een tekort aan beschikbare uren doordeweeks. De huidige uren doordeweeks is het maximum dat wij kunnen huren. De verdeling van trainende F en E’s over de verschillende tijden zal vlak voor de winterstop plaatsvinden wanneer de teams voor na de winterstop zijn bekend gemaakt door de jongste jeugd commissie. De trainers worden later bekend gemaakt. Voor vragen: [email protected].
 

Tijdens de ALV van 12 juni 2013 is besloten dat zaalhockey voor jongste jeugd en junioren een vast onderdeel wordt van het hockeyseizoen. 
Dat betekent dat alle jongste jeugd en juniorleden zullen gaan zaalhockeyen. Mocht je hier zwaarwegende bezwaren tegenhebben, dan kun je dit kenbaar maken bij het bestuur voor 1 oktober: [email protected]. Voor senioren zal zaalhockey facultatief blijven.
 
De zaalhockeycommissie
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden