header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

MHCL is gastheer van het Rabo NK Hockey Techniek 2013/2014!

Nieuws afbeelding 26-9-2013 Schrijf je in voor de voorronde van het NK bij MHCL op 23 oktober
Komt de Nederlandse Kampioen van onze club?

Dit jaar vindt voor het 5e jaar het RABO NK HOCKEY TECHNIEK (Rabo NKHT) plaats. Het Rabo NKHT is inmiddels uitgegroeid tot hét jeugdhockey-evenement van Nederland met dit seizoen ruim dertig voorrondes in Nederland. Doel is een leerzame en vooral leuke dag aan te bieden voor kinderen van 8 t/m 13 jaar (geboren tussen 15 juni 2000 en 15 juni 2006).

Belangrijkste is niet je huidige basistechniek, maar je inzet. Je leert je techniek te verbeteren door speciaal opgeleide trainers. Het 5-jarig jubileum wordt gevierd met een bijzondere editie. Het NK krijgt een speciaal WK-sausje. De voorrondes starten in de herfstvakantie en lopen door t/m mei 2014. Waarom? Omdat de finale plaatsvindt tijdens de Rabobank Hockey World Cup in juni 2014 in Den Haag.
Als je door mag naar de finale krijg je sowieso twee kaartjes voor een wedstrijd van het WK Hockey. En misschien word jij wel Nederlands Kampioen Hockey Techniek van het hockeyseizoen 2013/2014 ! 

Centraal dit jaar staan de ‘Rabo Skills Challenges’. Dit zijn 6 speciale NK-techniekoefeningen die je alvast thuis kunt oefenen. Bekijk wekelijks de speciale video’s waarbij internationals de Challenges voordoen en kom daardoor goed voorbereid naar het NK. Je kunt de video van de Rabo Skills Challenges hier zien. Per leeftijdscategorie mogen er (afhankelijk van het niveau) per dag een aantal deelnemers door naar de grote finale. Uiteraard gaan degenen door die veel geleerd hebben qua techniek. Er wordt echter ook door de jury nadrukkelijk gekeken of je een sportieve speler bent. Je gaat hoe dan ook na een onvergetelijke dag naar huis met een NK-hockeybal, een Rabo-bidon, een mooi T-shirt en een medaille. Door het succes van de afgelopen jaren kun je kiezen uit maar liefst 30 locaties. Kijk op de website wanneer het Rabo NK Hockey Techniek bij onze club plaatsvindt. Ga voor meer informatie, waaronder kosten en inschrijven, naar www.rabosport.nl/nkhockeytechniek. En wees er snel bij, want vol = vol !

Reacties


Lianne Nicolai

2-10-2013 @ 11:40:10 |Lianne Nicolai uit M6E5 wil meedoen. Er is in elk geval een teamgenootje die ook meedoet, Babs de Groot. Het zou voor hen wel leuk zijn om samen in een groep te zitten. Chantal Algera 06 29543414

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden