header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Terugblik Serious Stamppotten Super Sunday

Nieuws afbeelding 18-11-2013

Wat was het een mooie dag gisteren!

De voorbereidingen zijn al weken geleden begonnen: planningen en afspraken werden gemaakt, sponsoren benaderd voor de vele mooie prijzen die te winnen waren bij het Rad van Fortuin. Zaterdagmorgen deden veel kinderen mee aan de SR kleurwedstrijd (de vele fraaie resultaten zijn in het clubhuis te bewonderen en woensdagmiddag worden de prijswinnaars bekendgemaakt) en zaterdag na de laatste wedstrijden begon het versieren van het clubhuis. Tot zaterdagavond laat werd gewerkt aan een 12 tal rood/witte (SR) en geel zwarte (MHCL) taarten die zondag voor een ieder op de bar stonden.

 

Met een vol hockey programma en veel bezoekers was het zondag al vroeg een drukte van je welste. De wedstrijden van Dames 1 en heren 1 werden geopend met een spectaculaire show verzorgd door Meisjes D2 en Mini's van de week tekenden de afslag. Bij de wedstrijd van Dames 1 waren naast onze hoffotograaf Humphrey Paap zelfs een reporter en fotograaf van de Leeuwarder Courant aanwezig.

Terwijl Dames 2 met balkon gevuld met toeschouwers nog aan het spelen was in een verlicht stadion, werd de SR actie van de hockeyclub geopend door Mirjam Gootjes, onze ambassadeur bij het Rode Kruis. De opbrengst van het stamppottenbuffet waar zo'n 150 mensen van hebben gesmuld ging naar SR en de loten voor het Rad van Fortuin vonden griftig aftrek. Menigeen ging verbaasd en verrast naar huis met een mooie prijs. Dank aan alle sponsoren die deze actie mogelijk hebben gemaakt!

Toen het donker al lang was ingevallen moesten we de spelende kinderen helaas van het springkussen halen en als we op een gegeven moment de bar niet hadden gesloten, dan was het feest nu misschien nog wel bezig geweest...

Trots op een club die zo feest kan vieren en daarbij ook de verbinding maakt met Serious Request, willen we vanaf deze plaats iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van deze dag.

De aanloop naar Serious Request 2013 is op de hockeyclub in ieder geval goed begonnen. De tussenstand is voorlopig ruim € 1.800,- En ind november gaat daar nog een flink bedrag bijkomen als het resultaat bekend wordt van de jeugd sponsoractie waar de verschillende teams gesponsord worden voor ieder doelpunt dat zij maken.

Hieronder links naar de foto's die Humphrey Paap zondag maakte:

Dames 1: http://humphoto.zenfolio.com/p756351084

Heren 1: http://humphoto.zenfolio.com/p646217564

Dames 2: http://humphoto.zenfolio.com/p675325409

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden